11 / 05 / 2024

Didim yabancı sitesi

Didim yabancı sitesi

Aydın'ın Didim ilçesinde yabancılar için inşa edilen bir sitedeki daireler icradan satışa çıkarıldı. 60 dairenin satışı bugün gerçekleşecek.

Didim’deki yabancılar evleri bugün icradan satılacak!

Aydın'ın Didim ilçesinde yabancılar için inşa edilen bir sitedeki daireler icradan satışa çıkarıldı. 60 dairenin satışı bugün gerçekleşecek.

Araplar Didim'den 500'e yakın villa aldı!

Tarihi zenginliği, doğal güzellikleri, iklim yapısı ve cazip konut fiyatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Didim, İngilizlerden sonra Arapların da tercihi oldu. Körfez menşeli yatırımcılar, ilçede son 6 ayda 500'e yakın villa tipi konut aldı.

Didim'de yabancıya konut satışında İngilizler ilk sırada!

2015 yılı Mayıs ayı konut satışlarında Aydın İli ilk 10'da yerini alırken, Aydın genelinde ise Didim'de ilk sırada yer aldı. Yabancılara gayrimenkul satışında İl Genelinde İlçemiz Didim ilk sırada yerini aldı.

Yabancıya konut satışlarında Didim ilk sırada!

2015 yılı Mayıs ayı konut satışlarında Aydın İli ilk 10'da yerini alırken, Aydın genelinde ise Didim'de ilk sırada yer aldı. Osman Coşkun ise yabancıların havası ve doğası nedeniyle Didim'i tercih ettiğini belirtti.

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden planlanıyor!

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Derneğince düzenlenen toplantıda sanayi sitesinin son durumu masa yatırıldı. Toplantıya Dernek Başkanı Mehmet Şahin, Dernek yönetim kurulu ve sanayi sitesi esnafları katıldı.

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden planlanıyor!

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Derneğince düzenlenen toplantıda sanayi sitesinin son durumu masa yatırıldı. Toplantıda Sanayi Sitesinin Planlanması noktasında kurumlardan görüş alınmaya başlandı.

2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı!

Yabancılara en fazla konut satışının gerçekleştirildiği kentlerden Aydın'a yerleşen yabancılar, ülkelerine de dönmek istemiyor. Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun '2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı' dedi.

Kuşadası ve Didim sahilleri yabancı turistlere kaldı!

Kuşadası ve Didim'de, yerli tatilcilerin çekilmesiyle sahillerde sadece yabancı turistlere rastlanılıyor. Türkiye genelinde hava sıcaklığında düşüş yaşandığı ve termometrelerin 29-30 dereceyi gösterdiği Kuşadası’nda ise yazdan kalma günler yaşanıyor.

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangında 3 hektar arazi zarar gördü. Kovela mevkisindeki makilik alanda, henüz tespit edilemeyen nedenle yangın çıktı. Sefa Kent Sitesi'ndeki evlerin bahçesine kadar sıçradı...

Didim Ramazan Bayramı'nda çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Didim, Ramazan Bayramı'nda çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladı, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece dolayında ölçüldüğü ilçede konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı...

Novus Residence ve Parletmenterler Sitesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy Novus Residence ve Aydın Didim Parlementerler Sitesi yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eşin Group Güzel Duygu Sitesi'nde 25 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Akbük Didim Güzel Duygu Sitesi'nde fiyatlar 25 bin Euro olarak belirlendi, projeden konut sahibi olmak isteyenler 12 ay vade farksız taksit imkanından yararlanabiliyor

Güzel Duygu Sitesi'nde son 3 konut! 20 bin Euro'ya!

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde fiyatlar 20 bin Euro olarak belirlendi, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Didim yabancı sitesi Haberi

Didim yabancı sitesi

Aydın'ın Didim ilçesinde yabancılar için inşa edilen sitedeki 60 ev bugün satışa çıkıyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Didim İcra Dairesi tarafından satılacak daireler, yabancılara ait sitelerin bulunduğu bir mevkide yer alıyor.

Satışa konu olan taşınmazlar için belirlenen muhammen bedel 100 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. İlk ihalede alıcı çıkmaması halinde, icra ihalesi Aralık ayında yeniden...