08 / 05 / 2024

didim yapıları sağlıklımı

didim yapıları sağlıklımı

Didim Kaymakamı İskender Yönden, her ay gerçekleştirdiği gazetecilerle buluşma toplantısını, bu ay Akbük’te gerçekleştirdi. Didim A Haber Gazetesi’nin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda Didim’in gündemindeki konular değerlendirildi.

Riskli yapılar nasıl yenileniyor? İşte adım adım kentsel dönüşüm süreci!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından riskli yapıların dönüşümü de yeniden gündeme taşındı. Peki riskli yapılar nasıl yenileniyor? 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır?

Prefabrik yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Prefabrik yapılar depreme dayanıklı mıdır? sorusudur. İşte detaylar!

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

İzmir'de riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi,30 Ekim depremi sonrasında ağır ve orta hasarlı olarak tespit edilen yapılar ile 1998 yılındaki yönetmelik öncesi ruhsat alan veya 6306 sayılı yasayla riskli kabul edilen yapıların dönüşümüne ilişkin düzenleme oy birliğiyle geçti.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

Pandemide sağlıklı evlere talep arttı!

DAP Yapı’nın İstanbul Çekmeköy’de hayata geçirdiği Ormanköy projesi ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle inşa ediliyor. Firmanın belirlediği ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ ile hayata geçirilen projenin yüzde 90’ı yeşil alanlardan oluşuyor...

Pandemi sonrası sağlıklı evlere talep arttı!

DAP Yapı’nın İstanbul Çekmeköy’de hayata geçirdiği Ormanköy projesi ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle inşa ediliyor. Firmanın belirlediği ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ ile hayata geçen projenin yüzde 90’ı yeşil alanlardan oluşuyor. 

didim yapıları sağlıklımı Haberi

didim yapıları sağlıklımı

Akbük Yağız Pastanesinde yapılan toplantıya, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ile Didim’deki yerel ve yaygın basın mensupları katıldı. Toplantıda Didim’de görev yapan gazetecilere teşekkür eden Kaymakam Yönden, Didim’de gazetelerin öncelikli düşüncelerinin Didim olduğunu ve ‘Didim’e ne kazandırırım’ düşüncesiyle hareket ettiğini belirterek, herkesin gazetesinde ve internet sitesinde sorunlara çözüm aranan bir çalışmanın olduğunu, bunun da önemli olduğunu söyledi. Didim’de hedef noktasıyla ilgili sıkıntının olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, “Basın güzel çalışıyor, sivil toplum kuruluşları kendi içerisinde çalışmalarını yapıyor ama bunu ortak noktada birleştirme noktasında sıkıntımız var” dedi. Didim’in başlıca problemleri hakkında bilgiler paylaşan Yönden, “Öncelikli olarak hastane, yol, ikinci spor salonu, imar planları yapılması, üniversite ve festivaller konuları gündeme...