02 / 05 / 2024

didim yaz sezonu nasıl oluyor

didim yaz sezonu nasıl oluyor

Aydın'ın Didim ilçesinde belediye tarafından Turizm Araştırmaları Derneği'nin (TURAD) katkılarıyla düzenlenen toplantıda Türk turizminin geleceği tartışıldı. Ayşegül Çakır, "Kültür turizmine ağırlık vermek istiyoruz" diye konuştu.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Yaz biterken klima fiyatları ne durumda? İşte 10 bin TL altı klimalar!

Yaz sezonu kapanırken sonbahar sezonuna hazırlık yapan markalar sıcak havalara özgü binlerce üründe çeşitli kampanya ve indirim yaparak kışa hazırlık yapıyor. O ürünlerde biri de yaz aylarının vazgeçilmezi: klima. Sizler için piyasadaki 10 bin TL ve altındaki klimaları araştırdık..

Hepsiburada sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60’a varan indirim! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaz sezonu bitti. Hepsiburada.com'da fırsatlar bitmedi. Sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Şimdi al, önümüzdeki yaz kucak dolusu para verme. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Düğün Sezonu Açılırken Gelin Adaylarına A101’den Büyük Müjde! İşte gelin ürünlerinin fiyat listesi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz sezonu da açıldı açılacak. Dünya evine girmek isteyen binlerce insanın tercih ettiği yaz sezonu özellikle de düğün için tercih ediliyor. Bu süreçte gelin adaylarının alışveriş yükünü hafifletecek bir hamle de A101’den geldi. 

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

Tatil bölgelerinde villa kiraları üçe katlandı!

Bodrum'da yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Pandemi nedeniyle otelde kalmak istemeyen vatandaşlar villalara yöneldi. Bu durum villa kiralarını üç katına çıkardı. 

Fiyatlar katlandı! Milyonluk kiracı aranıyor!

Bodrum'da yaz sezonu yaklaştıkça fiyatlar da hızla yükseliyor. Türkiye'nin en pahalı kiralık mülklerinin bulduğu şehirde, 6 odalı kiralık villa için 1 milyon 200 bin lira isteniyor.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Deniz Seki Boğaz manzaralı köşke taşındı!

Yaz sezonu boyunca hiç boş durmayıp Bodrum’da sahneye çıkan sanatçı Deniz Seki, Sarıyer’de Boğaz manzaralı bir köşke taşındı.

Konut sektörü yaz bitince hareklenecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan yaz sezonu sonrası konut sektöründen hareketlenme yaşanacağını söyledi...

Uzungöl'de 20 yapı yıkılacak!

Ünlü turizm merkezi Trabzon Uzungöl'de  ilk etapta yıkım kararı alındı fakat hukuki sürecin uzamasıyla geciken 20 kadar yapının yıkımı, yaz sezonu öncesi yapılacak. 

didim yaz sezonu nasıl oluyor Haberi

didim yaz sezonu nasıl oluyor

"Turizmin Bugünü ve Geleceği; Analog'dan Dijital Çağa Geçiş" temasının işlendiği toplantıda, bölgesel turizm gelişimi ve Didim'in markalaşma faaliyetleri başlıklı sunumlar yapıldı.


Avrupa'ya açıldı


Toplantıya, Turizm eski Bakanı ve Turizm Araştırmaları Derneği Başkanı Bahattin Yücel, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, Güney Ege Turistik ve Otelciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve turizmciler katıldı. Yücel, önemli sonuçların çıkacağı bu toplantıyla yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, analiz yapmadıkları ve kendilerini eleştirmedikleri taktirde analog çağda yakalayamadıkları çizgiyi, dijital çağda da yakalayamayacaklarını söyledi. Didim'in 1980'li yılların ortasında bir İngiliz tur operatörünün keşfetmesiyle Avrupa'ya açıldığını dile getiren Atabay, "O süreçten sonra Didim hızlı büyüdü, fakat gelişmedi. Bunda hepimizin...