11 / 05 / 2024

Didimde yabancı evleri

Didimde yabancı evleri

Aydın'ın Didim ilçesinde yabancılar için inşa edilen bir sitedeki daireler icradan satışa çıkarıldı. 60 dairenin satışı bugün gerçekleşecek.

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Yabancı yatırımcı en çok 250 bin dolarlık evleri tercih ediyor!

Yabancılara konut satışları son yılların en yüksek seviyesine ulaştı. Boğaz’da yalı isteyenler de Esenyurt’ta küçük daire isteyen de var. Yabancı alımlarında en çok tercih edilen ise vatandaşlık sınırı olan 250 bin dolarlık evler.

Didim’deki yabancılar evleri bugün icradan satılacak!

Aydın'ın Didim ilçesinde yabancılar için inşa edilen bir sitedeki daireler icradan satışa çıkarıldı. 60 dairenin satışı bugün gerçekleşecek.

Sivas'ın Hobbit evleri dünyanın ilgisini çekti!

Sivas Belediyesi tarafından "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek inşa ettiği yamaç evleri yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Deniz İstanbul'a yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi!

Türkiye’de çok sayıda sembol projeye imza atan Keleşoğlu Holding, Deniz İstanbul projesinde yer alan Mercan Konakları ve Marina Evleri’ni, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde ilk kez yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Antakya Evleri restore edildi!

Hatay'da dar sokaklar içerisinde yer alan, avlusu ve mimarisiyle dikkat çeken eski Antakya evleri, restore edilerek kafe ya da butik otel olarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuluyor.

Kadir'in Ağaç Evleri, EMITT Turizm Fuarı'nda sergilenecek!

Türkiye'de alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da fuardaki yerini alan Kadir'in Ağaç Evleri, yerli ve yabancı alternatif turizm tutkunlarının ilk adresi.

Clup Patara Evleri, 15 yıl aradan sonra devremülk satışına yeniden başladı!

Clup Patara Evleri, 15 yıl aradan sonra devremülk satışına yeniden başladı. Patara Evleri'nde 60 odalı butik otelin yanında 250 konut var. Tesiste 140 konut ağırlıklı olarak yabancılara satılırken, 110 daire için devremülk sistemi uygulanıyor...

Kadir'in Ağaç Evleri, Olimpos'a 10 bin yabancı turist çekiyor!

Tırmanış parkurları ile kış aylarında 10 bin turisti bölgeye çeken Kadir'in Ağaç Evleri, yeni açacağı rotalarla sayıyı 150 bine çıkaracak

Toskana Vadisi Evleri'nin 35 'i yabancılara satıldı!

Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü şžen, gerçekleştirdikleri ilk satışın yüzde 30-35 'inin  yabancılara yönelik olduğunu bildirdi...

Yabancıya mülk satışı muhalefetin tepkisine takıldı

Yabancıya mülk satışının önünü açacak tasarının 2. maddesi muhalefetin tepkisi nedeniyle komisyona geri çekildi.

`Yabancıya mülk satışı' yeniden başlayacak

Anayasa Mahkemesi'nin iptal kararıyla yasak gelen yabancılara mülk satışı yeniden başlıyor.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde 158 YTL'ye

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından projelendirilen Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 158 bin YTL'den başlıyor.

Didimde yabancı evleri Haberi

Didimde yabancı evleri

Aydın'ın Didim ilçesinde yabancılar için inşa edilen sitedeki 60 ev bugün satışa çıkıyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Didim İcra Dairesi tarafından satılacak daireler, yabancılara ait sitelerin bulunduğu bir mevkide yer alıyor.

Satışa konu olan taşınmazlar için belirlenen muhammen bedel 100 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. İlk ihalede alıcı çıkmaması halinde, icra ihalesi Aralık ayında yeniden...