19 / 05 / 2024

diferansiyel koruma sistemi yapım işi

diferansiyel koruma sistemi yapım işi

Çolakoğlu Trafo merkezlerinde bank diferansiyel koruma sistemi yapım işi ihalesi 25 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 21 Mart 2023 fiyat listesi

14 kişilik Beko BM 5045 I Bulaşık Makinesi, hijyenMax özelliği ve bardak koruma sistemi ile bulaşık yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki Beko bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Salda Gölü’nün korunması için kameralı kayıt sistemi!

Burdur’da bulunan Salda Gölü’nde koruma çalışmalarının takip edilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat canlı yayın yapıldı.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Kale Mantolama garantili yalıtım sistemi ile fark yaratıyor!

‘ Kale Mantolama ’ sistemi ile binaları koruma altına alan Kalekim; ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azalttığı yapılarda, yüzde 50’ye varan enerji tasarruf sağlıyor.

Tarım arazilerinin devrinde tek mirasçı sistemi!

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'na ilişkin yapılan değişikliklerle tarım arazileri miras yoluyla bölünemiyor ve kamulaştırılabiliyor. Peki, tarım arazilerinin devrinde tek mirasçı sistemi nedir?

İzmir'de fay hatlarının üzeri "koruma bölgesi" olacak!

İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Erkan Yaşacan birinci derece deprem kuşağında yer alan İzmir'de, fay hatlarının üzeri "koruma bölgesi" olacağını, bu bölgelerde yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu Değişikliği!

27 Temmuz 2004 tarihinde 25535 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5226 Kanun nolu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ile Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun hükümleri haberimizde...

Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı!

Resmi Gazete tarihi 28 Temmuz 2013 Pazar olan ve 28721 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan 47 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı haberimizde...

Veliefendi Hipodromu'nu tescilletmek için Koruma Kurulu'na başvuruldu!

Veliefendi Hipodromu'nun Zeytinburnu'ndan taşınacağı iddiası üzerine TJK, Veliefendi Hipodromu'nu tescilletmek için Koruma Kurulu'na başvurdu. Raporda hipodromun tescil edilmesi ve koruma grubunun 2 olarak belirlenmesi talep edildi.

Tarihi Sitler Koruma ve Kullanma Koşulları!

19 Nisan 1996 tarihinde Ankara'da yapılan toplantıda alınan tarihi sitler koruma kullanma koşulları ile ilgili ilke kararı için haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte Tarihi Sitler Koruma ve Kullanma Koşulları..

Kentsel Arkeolojik Sit Alanları Koruma ve Kullanma Koşulları!

15 Nisan 2005 yılında Ankara'da yapılan Kentsel Arkeolojik Sit Alanları Koruma ve Kullanma Koşulları toplantısında alınan kararlar ve toplantı ile ilgili bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...

diferansiyel koruma sistemi yapım işi Haberi

diferansiyel koruma sistemi yapım işi


Çolakoğlu Trafo merkezlerinde bank diferansiyel koruma sistemi yapım işi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve işin süresi yer tesliminden itibaren 120 iş günüdür. İhale 25 Temmuz 2013 tarihinde TEİAŞ. 4. İletişim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Sütçü Cad. Şekermaslak Sk. No:9 Ümraniye/ İstanbul'da gerçekleşecek.


İlanın detayı için