26 / 07 / 2024

digicom

digicom

Türk Yapı sektörünün ve bölgenin en büyük Yapı Fuarı – Turkeybuild, sektörün tüm teknolojik gelişmelerine ev sahipliği yaptı. Yapaş, fuarın 11 A Holünde ziyaretçilerini ağırladı.

Türk müteahhit rotasını İran'a çevirdi!

Ardahan Yatırım Konferansı'nın ikinci günü düzenlenen “İş İnsanları” panelinin moderatörlüğünü Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit gerçekleştirdi.

yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'na katılıyor!

Digicom Grup şirketlerinden olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, İstanbul’un kalbinde yükselen, eşsiz Boğaz manzaralı “yooistanbul” projesiyle son derece lüks ve konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Yooistanbul projesi yatırımcısına kazandırıyor!

Bir Digicom Grup şirketi olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji. boğaz ve doğa manzaralı yooistanbul projesiyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Yooistanbul Arap yatırımcılara tanıtıldı!

DIGICOM Grup şirketlerinden biri olan Say Yapı Teknoloji, körfez ülkelerinden önemli yatırımcıların katıldığı Türk-Arap Zirvesi'nde, yooistanbul, Starlife Silivri Villaları ve tarihi Sandoz Yalısı projelerini tanıttı.

Say Yapı 2016'da yurtdışında üç fabrika kuracak!

Tüketici elektroniği alanında adını duyuran Digicom Grubu, inşaattan küçük ev aletlerine kadar farklı alanlarda da büyüyor. Şirket, 2016'da yurtdışında 150 milyon dolarlık üç tesis yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Sabri Yiğit: Basit ve etkili bir vergi sistemi kurulmalı!

Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit, "Uluslararası finans aktörlerini Türkiye'ye çekebilmek için yatırımcılar tarafından kabul görecek basit ve etkili bir vergi sisteminin kurulması önem taşıyor dedi...

Digicom emlaktan sonra temizliğe girdi

Türkiye'ye ilk kez Plazma ve LCD TV ile HD yayın teknolojisini getiren Digicom, Yoo İstanbul projesiyle girdiği emlak sektöründen sonra, temizlik ürünleri pazarına da el attı

Elektronik devi konut sektörüne 'Starlife' projesiyle adım attı

Türkiye elektronik pazarının lider kuruluşlarından Digicom, Silivri'de 'Starlife Villaları' ile gayrimenkul sektörüne adım attı.

Starlife'ta plazma ve LCD televizyon hediye

Digicom Elektronik'in yan kuruluşu olan Say Yapı Teknoloji Silivri'de 90 villalık Starlife projesini satışa sunuyor.

digicom Haberi

digicom

Digicom Grup çatısı altında yer alan Yapaş Yapı Ürünleri bu yıl 38.‘si gerçekleştirilen Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Türk Yapı sektörünün ve bölgenin en büyük Yapı Fuarı – Turkeybuild, sektörün tüm teknolojik gelişmelerine ev sahipliği yaptı. Yapaş, fuarın 11 A Holünde ziyaretçilerini ağırladı.


Yenilikçi ve geleceğe dönük markalarıyla bulunduğu her sektörde öne çıkan Digicom Grup Şirketleri, bu yılki Yapı Fuarı'na YAPAŞ markasıyla katıldı.


Digicom Grup Şirketlerinden biri olan Yapaş; 3600 metrekarelik kapalı alanında son teknolojiyi bünyesinde barındıran makine parkuru ile boya uygulama gereçleri, inşaat malzemeleri, temizlik ve badana fırçaları, boya rulosu, boya fırçası vb. ürünler yer aldı.


Bu yılki Yapı Fuarında YAPAŞ; Türkiye ve dünyada ilk olan ve tamamen kendi üretimi olan MİKROFİBER RULO grubunu tanıttı. Sektörde yeniliklere öncü olan Yapaş, kendisi hızla...