20 / 07 / 2024

dijital maket istanbul

dijital maket istanbul

Kadir Topbaş, İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını açıkladı.Yeni inşa edilecek yapıları bu makete yerleştirip şehre etkisine uygulamalı bakacaklarını belirten Başkan Topbaş, “Yapılarda Yükseklik serbest’ anlayışı artık ortadan kalkacak" dedi...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Dijital Şehircilik Zirvesi 25 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışılacağı Dijital Şehircilik Zirvesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

Yale Dijital Monoblok Kilit görücüye çıktı!

ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan ve 1943 yılından bu tarafa Türkiye’de faaliyet gösteren YALE, dijital kapı kilidi ürün grubunun en yeni üyesi YDM3168’i piyasaya sürdü.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

İlk etabında 332 adet daire bulunan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim! Son 80 daire!

Kadıköy Fikirtepe'de Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord istanbul'da ramazan ayma özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor

dijital maket istanbul Haberi

dijital maket istanbul

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını açıkladı.Yeni inşa edilecek yapıları bu makete yerleştirip şehre etkisine uygulamalı bakacaklarını belirten Başkan Topbaş, “Yapılarda Yükseklik serbest’ anlayışı artık ortadan kalkacak” dedi.


GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği  (GYODER)  tarafından düzenlenen 13. Gayrimenkul Zirvesi’ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul siluetini olumsuz etkileyecek yapıların önüne geçecek bir çalışma başlattıklarını açıkladı. İstanbul’un dijital maketini hazırladıklarını söyleyen Topbaş, “Yeni her bina bu maket içinde bakılacak ve etkileri önceden görülecek. İnşaatçılar eyvah demesin. Çünkü bu bir kısıtlama değil. Daha düzenli, daha insani ve nefes olan bir şehir için düzenleme” diye konuştu.


METRO FİYATALARI UÇURDU

10 yılda İstanbul’a 30 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını ve bunun yarısından fazlasının ulaşım için olduğunu belirten Topbaş, alt yapı...