30 / 04 / 2024

Dijital planlama avantajları

Dijital planlama avantajları

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama' dan Nihan Urel konu ile ilgili " Dijital planlama konvansiyonel planlamaya göre 3 büyük avantaj sunuyor " dedi...

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülhan Oğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Akdeniz İnşaat sektörün dijital lideri oldu!

"Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu.

Akdeniz İnşaat, inşaat sektörünün en dijital şirketi oldu!

Dijitalleşme endeksine göre inşaat sektörünün en dijital şirketi ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun şirketi Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. oldu.

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Yılmaz ve Kenan Yatkın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Makroform Planlama Kentsel Tasarım İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Makroform Planlama Kentsel Tasarım İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Turgut Galeri tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Kasım' da Üsküdar, Küplüce Mahallesi' nde kuruldu.

Apollon Tapınağı Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı'nın sonuç raporu!

Didim Belediyesinin katkılarıyla 17-18 Eylül 2015 tarihlerinde yapılan “Apollon tapınağı çevresi planlama sorunları çalıştayı”nın sonuç raporu açıkladı.

Adım İstanbul'da ön satış avantajları sunuluyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Adım İstanbul'da ön satış avantajları sürüyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama avantajları!

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor.

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

HMN Planlama İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

HMN Planlama İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi, Halil Güvener Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 19 Ekim'de Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

DKY Kartal 2. perde avantajları!

DKY Kartal 2. perde avantajları devam ediyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı'nda yatırımcılara özel avantajlar sunulacak!

CNR EXPO Yeşilköy'de hayata geçirilecek olan CNR Emlak 2015 Fuarı 4-8 kasım tarihleri arasında sergilenecek. Fuarda yatırımcılara özel avantajlar sunulacak.

Dijital planlama avantajları Haberi

Dijital planlama avantajları

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama'dan Nihan Urel, dijital planlamanın 3 büyük avantajı olduğunu belirtti. 


Avantajların ilkinin dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden günün 24 saati erişim olduğunu hatırlatan Urel "2005 yılından bu yana inşaat sektöründeki reklam verenlerde  tüm medya planlamalarına oranla dijitalin payı 3 kat  arttı. Bu pay artışına paralel olarak İstanbul dışında Türkiye'nin diğer şehirlerinden ve yurtdışından konut alımlar arttı" şeklinde konuştu. Urel, Dijital iletişim kuran konut  projelerinin web sitelerine  24 saat potansiyel müşteri gönderdiğini dile getirdi.


Web Planlama'dan Nihan Urel 'Reklamdan başka müşterilerimiz için oluşturduğumuz içerik alanları ile  inşaatçıların dijital iletişimdeki etkinliğini artırarak, kendilerini sınırsız şekilde ifade etmelerine fırsat veriyoruz. Müşterimiz isterse içerik alanlarından branding, isterse kampanya, isterse sosyal sorumluluk projelerini anlatabiliyor' dedi.


Urel dijital planlamaın...