29 / 04 / 2024

Dijital planlamanın 3 büyük avantajı!

Dijital planlamanın 3 büyük avantajı!

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama' dan Nihan Urel konu ile ilgili " Dijital planlama konvansiyonel planlamaya göre 3 büyük avantaj sunuyor " dedi...



Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama'dan Nihan Urel, dijital planlamanın 3 büyük avantajı olduğunu belirtti. 


Avantajların ilkinin dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden günün 24 saati erişim olduğunu hatırlatan Urel "2005 yılından bu yana inşaat sektöründeki reklam verenlerde  tüm medya planlamalarına oranla dijitalin payı 3 kat  arttı. Bu pay artışına paralel olarak İstanbul dışında Türkiye'nin diğer şehirlerinden ve yurtdışından konut alımlar arttı" şeklinde konuştu. Urel, Dijital iletişim kuran konut  projelerinin web sitelerine  24 saat potansiyel müşteri gönderdiğini dile getirdi.


Web Planlama'dan Nihan Urel 'Reklamdan başka müşterilerimiz için oluşturduğumuz içerik alanları ile  inşaatçıların dijital iletişimdeki etkinliğini artırarak, kendilerini sınırsız şekilde ifade etmelerine fırsat veriyoruz. Müşterimiz isterse içerik alanlarından branding, isterse kampanya, isterse sosyal sorumluluk projelerini anlatabiliyor' dedi.


Urel dijital planlamaın son büyük avantajının ise fiyattan kaynaklandığını söyledi. Nihan Urel "Konut şirketleri reklam giderlerini ölçerken bir kampanyada harcadıkları paraya göre kaç telefon, ziyaret ve e-mail aldıklarını ölçerler. Satış ofsine gelen telefon, e-mail ve ziyarette en ucuz maliyet doğru kullanılan dijital iletişimden sağlanıyor. Bir adım daha öteye gidersek gerçekleşen konut satışında da en ucuz maliyet dijital iletişim maliyeti' sözlerini dile getirdi.


Nihan Urel kimdir?


Nihan Urel: 2014 konut pazarlamasında internetin yılı olacak!


Nihan Urel'den inşaat firmalarına: İnternette yoksan, yoksun!



www.webplanlama.com

Tel: 0216 510 44 80

Mail: [email protected]


Geri Dön