30 / 04 / 2024

Dijital planlama

Dijital planlama

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama' dan Nihan Urel konu ile ilgili " Dijital planlama konvansiyonel planlamaya göre 3 büyük avantaj sunuyor " dedi...

Köprülere entegre 14 yeni dijital OSB kuruluyor!

Endüstriyel dönüşüm hamlesinin ayrıntıları netleşti. Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre olacak 14 yeni dijital OSB kurulacak. Yeni OSB'lerde 10 bin KOBİ yer alacak.

Ref Planlama Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ref Planlama Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ali Rıza Nurhan, Nazan Nurhan ve Rafiye Aysun Doğru ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Apartmanlara dijital yönetici!

Yüzlerce dairelik sitelerde, yöneticilerin işi her geçen gün zorlaşıyor. Sitelerdeki bu yoğunluktan dolayı Kudret Türk, Erkan Doğan ve Meriç Akdamar, ‘Apsiyon’u kurarak, apartmanların ve sitelerin dijital yöneticisi oldu.

İzmir-Manisa Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıda!

İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı...

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 2 Şubat'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 2 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama eğitimi 26 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimi 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Dijital banka Atom Bank konut kredili vermeye başladı!

İngiltere'de kurulu ancak hiç şubesi bulunmayan Atom Bank, kredi vermeye başladı. İngiltere'de hiç şube kurmadan açılan, tamamen dijital banka Atom Bank, dijital mortgage adı verilen konut kredisi de vermeye başladı.

Adana planlama ve uygulama sürecinde sorun yaşıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanı Yaşar Tanrıverdi, planlama ve uygulama süreçlerinde Türkiye’de en çok sorun yaşayan illerin başında Adana’nın geldiğini vurguladı.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Mustafa Bozbey: Her işin başının doğru planlama!

Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı REPLICATE projesi kapsamında düzenlenen AB HORIZON 2020 “Akıllı Kentler Çalıştayı” başladı. Çalıştayda açılış konuşması yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her işin başının doğru planlama olduğuna dikkat çekti.

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Melek Emiroğlu ve Mehmet Akyürek imzasıyla kuruldu.

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Eda Çaçtaş imzasıyla kuruldu.

Donau Group Makina Ve Proje Planlama Anonim Şirketi kuruldu!

Donau Group Makina Ve Proje Planlama Anonim Şirketi bugün Furkan Bilgiseven tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Florya'da kuruldu.

Dijital planlama Haberi

Dijital planlama

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama'dan Nihan Urel, dijital planlamanın 3 büyük avantajı olduğunu belirtti. 


Avantajların ilkinin dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden günün 24 saati erişim olduğunu hatırlatan Urel "2005 yılından bu yana inşaat sektöründeki reklam verenlerde  tüm medya planlamalarına oranla dijitalin payı 3 kat  arttı. Bu pay artışına paralel olarak İstanbul dışında Türkiye'nin diğer şehirlerinden ve yurtdışından konut alımlar arttı" şeklinde konuştu. Urel, Dijital iletişim kuran konut  projelerinin web sitelerine  24 saat potansiyel müşteri gönderdiğini dile getirdi.


Web Planlama'dan Nihan Urel 'Reklamdan başka müşterilerimiz için oluşturduğumuz içerik alanları ile  inşaatçıların dijital iletişimdeki etkinliğini artırarak, kendilerini sınırsız şekilde ifade etmelerine fırsat veriyoruz. Müşterimiz isterse içerik alanlarından branding, isterse kampanya, isterse sosyal sorumluluk projelerini anlatabiliyor' dedi.


Urel dijital planlamaın...