30 / 04 / 2024

dijital planlamanın dezavantajları

dijital planlamanın dezavantajları

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama' dan Nihan Urel konu ile ilgili " Dijital planlama konvansiyonel planlamaya göre 3 büyük avantaj sunuyor " dedi...

BiTaksi ile 10 yılda 100 milyon yolculuk gerçekleşti...

Türkiye'nin öncü dijital taksi çağırma platformu olan BiTaksi, birçok ilke imza attığı bu alanda 10’uncu senesini kutluyor. Dijital yolculukların ev sahibi BiTaksi ile 10 sene boyunca 100 milyondan fazla yolculuk gerçekleştirildi. İşte haberin detayları...

TMMOB'un Hatay raporunda şok detay: Riskli alanlar sermaye için kullanıldı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin en çok etkilediği Hatay’ın Antakya ve Defne ilçelerine dair “Yıkım Yaşanan Şehirlerde Planlamanın Analizi” raporunu yayımladı.

Ev ve araba alacaklara uzmanlardan uyarı! Ürünü görmeden sakın kapora yatırmayın!

Dijital platformların yayğınlaşması kolaylık sağlarken dolandırıcılık vakalarını da tetikliyor. Uzmanlar bu tarz uygulamalardan ev ve araba alacakları uyardı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

Emlak sektöründe devrim niteliğinde yeni model! Gayrimenkul alım-satım ve kiralama artık daha kolay olacak!

Versity, gayrimenkul sektörünün, dünya çapında  tahmini olarak 4 ila 6 milyon arasında profesyoneli olmasına rağmen dijital dönüşüm anlamında yeniliklere ayak uyduramaması karşısında sektörün modernleşip dijitalleşmesi için özel bir iş modeli geliştirdi.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

ŞOK Market çılgın kampanyasını duyurdu: Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında  Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

6 bin 500 işletmeye danışmanlık yapılıyor. Sanayici dijital dönüşümle kazanıyor!

Ankara'da OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 15 firma, Dijital Dönüşüm Ofisi'nin çalışmaları sayesinde verimliliklerini artırdı. Firmalar, üretimde zaman, verimlilik ve performans gibi tüm aşamaları hızlı şekilde takip edilebiliyor.

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

dijital planlamanın dezavantajları Haberi

dijital planlamanın dezavantajları

Konut sektöründe dijital planlama alanında uzman olan Web Planlama'dan Nihan Urel, dijital planlamanın 3 büyük avantajı olduğunu belirtti. 


Avantajların ilkinin dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden günün 24 saati erişim olduğunu hatırlatan Urel "2005 yılından bu yana inşaat sektöründeki reklam verenlerde  tüm medya planlamalarına oranla dijitalin payı 3 kat  arttı. Bu pay artışına paralel olarak İstanbul dışında Türkiye'nin diğer şehirlerinden ve yurtdışından konut alımlar arttı" şeklinde konuştu. Urel, Dijital iletişim kuran konut  projelerinin web sitelerine  24 saat potansiyel müşteri gönderdiğini dile getirdi.


Web Planlama'dan Nihan Urel 'Reklamdan başka müşterilerimiz için oluşturduğumuz içerik alanları ile  inşaatçıların dijital iletişimdeki etkinliğini artırarak, kendilerini sınırsız şekilde ifade etmelerine fırsat veriyoruz. Müşterimiz isterse içerik alanlarından branding, isterse kampanya, isterse sosyal sorumluluk projelerini anlatabiliyor' dedi.


Urel dijital planlamaın...