28 / 04 / 2024

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.



Doğan Holding şirketlerinden, Hepsiemlak, stratejik bir iş ortaklığına imza attı. Dünyanın önde gelen gruplarından olan  Property Finder, sermaye katılımı sağlayarak Hepsiemlak’ın azınlık ortağı olmak üzere el sıkıştı.

ZİNGAT HEPSİ EMLAK İLE BİRLEŞİYOR!

Doğan Holding şirketlerinden,  Hepsiemlak, stratejik bir iş ortaklığı için adım attı. Dünyanın önde gelen gruplarından Property Finder, sermaye katılımı sağlayarak Hepsiemlak’ın azınlık ortağı olmak üzere el sıkıştı. İşlemler, Rekabet Kurulu’nun onayına bağlı olarak tamamlanacak. Anlaşma çerçevesinde, Property Finder’ın yüzde 100’üne sahip olduğu Zingat, Hepsiemlak ile birleşecek.

EMLAK PAZARYERİNDE GÜCÜNÜ ARTIRMAYI PLANLIYOR!

Zingat’ı bünyesine katarak emlak pazaryerinde, gücüyle birlikte etki alanını da genişletmeyi hedefleyen Hepsiemlak, iş ortakları ile yarattığı ekosistem sayesinde ülke ekonomisine sağladığı katkıyı artırmayı hedefliyor. 

Hepsiemlak hedef kitle ihtiyaçları ve segmentasyonu doğrultusunda geliştirilmiş özel hizmet paketleriyle öne çıkan Zingat’ın yer aldığı bu birleşmenin sektöre dinamizm katacağı öngörülüyor.

Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi  Eren Sarıçoğlu: “Bu anlaşma, Türkiye ekonomisine küresel güvenin göstergesi” Hepsiemlak’ın Zingat ile gerçekleştirdiği birleşmenin, şirketin sektördeki güçlü konumu kadar, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye duyduğu ilgi ve güvenin de bir göstergesi olduğuna dikkat çekti.

Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Eren Sarıçoğlu, “Kuruluşundan bu yana Türkiye’de gayrimenkul sektörüne yön veren Hepsiemlak, bir kez daha alanında önemli bir adım attı. 

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

SEKTÖRÜN LİDER OYUNCUSU: HEPSİEMLAK!

Property Finder’ın grup stratejisinden sorumlu üst düzey yöneticisi Ozan Sayar, “Teknolojik gücümüzle sektörün gelişmesine katkımızı sürdüreceğiz” diyerek  birleşmenin önemini şöyle açıkladı: “Dünyanın önde gelen emlak teknolojisi şirketlerinden biri olarak, 2015 yılında Ahmet Kayhan ve Mehmet Erkek tarafından kurulan Zingat'a 2017 yılında yaptığımız ilk yatırım ile Türkiye’de emlak sektöründeki tüm paydaşların hayatını teknoloji ile kolaylaştırmak için ilk önemli adımı attık.

Bu yolculuğu, 2023’te önce Zingat’ın tamamını satın alarak, sonra ise sektörün lider oyuncusu Hepsiemlak ile yaptığımız ortaklık ile devam ettiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

''MÜŞTERİLERE EN GENMİŞ SEÇENEKLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Dijital gayrimenkul pazarlama sektöründe yenilikçi ürün ve hizmetlere yatırımlarını hızlandırarak sürdüreceklerini belirten Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, yeni yetenekleri bünyemize dahil etmeye devam edeceklerini açıkladı.

Tandoğan, müşterileri  tercihlerine göre, farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun gayrimenkul arayışları için en geniş seçenek ile birlikte hızlı, şeffaf ve pratik arama deneyimi sunmada eskiden olduğu gibi şimdide öncelikli hedeflleri olacğaını açıkladı. 

2023’ün ilk yarısında en çok konut aranan iller belli oldu! Kiralık arayışında İstanbul ve  Ankara  arka sıralarda kaldı!

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren kanun devrede! Kira sözleşmesinde yeni dönem başladı! 15 gün süreniz var...

Geri Dön