29 / 04 / 2024

Nihan Urel kimdir?

Nihan Urel kimdir?

WEB Planlama'yı kurarak emlak ve konut alanında Türkiye'nin ve dünyanın ilk uzman ajansının sahibi olan Nihan Urel kimdir? İşte inşaat şirketlerinin reklam mecrası olarak interneti kullanmasına öncülük eden Nihan Ürel'in biyografisi...



Nihan Urel kimdir?

Nihan Urel, İstanbul'da dünyaya geldi. Nihan Urel, İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. Aynı üniversite ve fakültenin Psikoloji Bölümü'nde yüksek lisans yaptı.


Profesyonel iş hayatına 2003 yılında Century 21 Türkiye  franchising departmanında başladı.


Dijital pazarlama alanında ise 2005 yılında giriş yaptı. Sırasıyla Superonline, Mynet ve Medya.net'te çalıştı. www.emlakkulisi.com'un kuruluş aşamasında satış ve pazarlama organizasyonlarını yönetti.


2009 yılına WEB Planlama'yı kurarak emlak ve konut alanında Türkiye'nin ve dünyanın ilk uzman ajansı oldu.


WEB Planlama bugüne kadar MESA, Ant Yapı, İNTAŞ, Emay İnşaat, DAP Yapı, Başarır İnşaat, Demir İnşaat, Özyurtlar İnşaat, Kavi, Gedizler İnşaat, 216 Yapı, Venezia, Gürallar ve Enyap gibi onlarca şirketin internet reklamlarının yayınını üstlendi.


Türkiye'de konut sektörünün önde gelen şirketlerinin reklam mecrası olarak interneti kullanmasına öncülük eden ve Türkiye'nin en yüksek ziyaretçi sayısına sahip sitelerinde reklamlarının yayınlanmasını sağlayan Nihan Urel aynı zamanda internet sitelerinde verimli alanların açılmasında ve doğru banner ölçülerinin kullanmasında rol oynadı.


WEB Planlama olarak müşterileriyle uzun yıllar çalışmayı önemseyen Urel, internet yayıncılığına sadece "para kazanmak" olarak bakmıyor. Müşterilerine doğru internet siteleri, doğru yerler ve doğru zamanda kullanım gibi işin tüm püf noktalarında bilgi birikimini ortaya koyuyor.



Nihan Urel'den inşaat firmalarına: İnternette yoksan, yoksun!


Telefon: 0216 510 44 80

Adres: Barbaros Mahallesi Sümbül sokak,
Teknik Yapı Deluxia Palace No:5 A Blok D:183
Ataşehir/İstanbul
 

Geri Dön