21 / 05 / 2024

dikili temiz plaj listesi 2014

dikili temiz plaj listesi 2014

Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinden olan ilçelerinin “pırıl pırıl” olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj!

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Doğal güzellikleri, koyları ve temiz suyuyla dikkati çeken Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj yapılacağını söyledi.

İdris Güllüce'den flaş İztuzu Plajı açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada İztuzu Plajı hakkında değerlendirmelerde bulundu... Peki İztuzu Plajı, imara açılacak mı? İztuzu Plajı'nda kiralama yapılacak mı? İztuzu Plajı'na giriş ücretli olacak mı?

İzmir Dikili'de 8 milyon 633 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Dikili İlçesi'nde yer alan 37.857.52 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Dikili İcra Dairesi tarafından 20 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında ihale ediliyor.

1977 yılında Süreyya Plajı baştan aşağı yenilenecekmiş!

1977 yılında Anadolu Yakası modern bir plaja kavuşacakmış. Süreyyapaşa Plaj Tesisleri'ni bir milyon liraya beş yıllığına kiralayan Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan, plaja 7 milyon liralık yatırım yapacakmış.

Büyükada Nakibey Plajı 1.derece sit alanı ilan edildi!

Büyükada'da Nakibey Plajı ve çevresindeki 19 bin metrekarelik alan 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi. Plaj tesisleri yıkılacak. Hazine'ye ait arazide 2 kayıkhane, plaj, konaklama tesisleri, 5 villa ve manastır kalıntıları yer alıyor...

Büyükada'da Nakibey Plajı yıkılacak!

Büyükada'da Nakibey Plajı ve çevresindeki 19 bin metrekarelik alan 1. Derece arkeolojik sit alanı ilan edildi. Şimdi bu 19 dönüm arazinin 'kime' verileceği merak ediliyor...

Karşıyaka'da temiz çevre için bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

İnşaat faaliyetlerinin yoğunluk kazandığı bölgelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşların şikâyetlerini dikkate alan Karşıyaka Belediyesi yetkilileri, daha temiz ve sağlıklı çalışma ortamı yaratmak için 'bilgilendirme toplantısı' düzenlendi.

Çevre Bakanlığı daha temiz denizler için çalışmalarına devam ediyor!

Çevre Bakanlığı daha temiz denizler için çalışmalarına devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Temiz denizlerin bir göstergesi olan mavi bayrak sayısını 397’ye çıkartarak, bu alanda dünya üçüncüsü olduk” dedi.

Dikili'nin yeşil alanları korunuyor!

Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, kentte bulunan park, cadde, kavşak ve refüjlere mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına devam ediyor.

İztuzu plajı kurtarma platformu oluşturuldu!

Dalyanda bulunan dünyaca ünlü plajın özelleştirmesi süreciyle ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılmasını istedi. Dönem Sözcüsü Murat Demirci, "İztuzu gibi dünyada sayılı doğal koruma alanları gelir kaynağı zihniyetiyle yönetilmemelidir'' dedi.

1969 yılında Süreyya Plajı karşısında 75 bin liraya daire!

Reşat Altın'ın 203 liraya satıldığı 1969 yılında, Maltepe'de Süreyya Plajı karşısında inşası devam apartmanda bulunan daireler 75 bin lira ile 120 bin lira arasında satılacakmış.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temiz Hava Merkezleri kuruyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile sekiz büyükşehirde “Temiz Hava Merkezleri” kuruluyor. Ülke genelinde hava kalitesini 175 adet sabit ve 4 adet mobil hava kalitesi ölçüm istasyonu ile ölçülüyor..

Büyükşehirlere temiz hava merkezi kurulacak!

‘Kentin havası kirli mi, temiz mi’ tartışmaları henüz başlarken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, aralarında Ankara’nın da yer aldığı 8 büyükşehirde ‘temiz hava merkezi’ kurulacağını açıkladı.

dikili temiz plaj listesi 2014 Haberi

dikili temiz plaj listesi 2014


Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinden olan ilçelerinin “pırıl pırıl” olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  


Yaz sezonunun sorunsuz geçmesi için plaj ve kumsallarda titiz bir çalışma sürdüren ekipler ilçenin önemli plajlarından Yakomoz Plajı, Atatürk İlkokulu Plajı ile Antur Plajı’ndan Kabakum Deresi’ne kadar olan bölgeyi özel olarak tasarlanmış araçlarla temizledi.


‘Tatilin Keyfi Dikili’de Doyasıya Yaşanacak’


Dikili’de her noktada eşit ve kalite hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, çalışma anlayışlarında temizliğin ilk ve öncelikli hizmet olduğunu söyledi. Tosun, ‘Biz yepyeni bir sayfa açtık. Kısıtlı olanaklarımıza rağmen ilçemizde yaşayan halkımız ile tatillerini geçirmek için ilçemize misafir gelen yerli ve yabancı turistlerimizin huzurlu zaman geçirmeleri için başta temizlik olmak üzere...