29 / 04 / 2024

Dikmen kentsel dönüşüm mahallesi

Dikmen kentsel dönüşüm mahallesi

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Dikmen’de kentsel dönüşüm tepkisi!

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi büyükşehir meclisinde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'ndaki çalışmalarsa sona geldi.

Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 16 Haziran'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ni ihale edecek. 16 Haziran günü satışa çıkan işin keşif bedeli 336 milyon 331 bin 200 TL.

Suudi acente temsilcileri Dikmen'de dönüşümü inceledi!

Tanıtım gezisi organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Alanı’nı gezdi.

Ankara Dikmen kentsel dönüşüm alanı ihalesi 9 Haziran'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Dikmen'deki kentsel dönüşüm alanını satışa çıkardı. Satış bedeli 497 milyon 538 bin 250 TL olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 9 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 21 Nisan'a ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 420 bin 414 metrekare konut alanının ihalesini 21 Nisan'a erteledi. İhale kapalı teklif usulüyle yapılacak.

Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 10 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ni ihaleye çıkarıyor. 10 Mart Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek olan ihale kapalı teklif usulü ile yapılacak.

İzzeddin Dikmen: Isparta'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Isparta’da yaşanan konut sorununun çözümünün kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasından geçtiğini söyleyen İzzeddin Dikmen belediyenin elini taşın altına koymadığı yönündeki eleştirilere ise katılmadığını söyledi.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi’nde ödeme kolaylığı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde; belgesiz gecekondu sahiplerine yapılan kira yardımı ve taşınma masraflarıyla ilgili yeni düzenleme öngören Başkanlık Yazısı da gündeme alındı...

Murat Karayalçın'dan Gülsuyu ve Gülensu'ya kentsel dönüşüm önerisi!

Gülsuyu ve Gülensu mahallelerini ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, " Dikmen Vadisi'nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarını, tam anlamıyla olmasa da Gülsuyu ve Gülensu'da da uygulayabiliriz" dedi.

Çankaya Dikmen Vadisi son etap kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Çankaya Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, 10 Haziran 2014’te askıdan indirilecek. İşte Çankaya Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm alanının detayları…

Çaldağı'nda kentsel dönüşüm alanı moloz yığınına döndü!

Dikmen Çaldağı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı moloz yığınına döndü. Bölgede çöpler ve moloz yığınları yüzünden yaşamak imkansız hale geldi. Mahalle sakinleri moloz ve çöplerini alana döken inşaat firmalarına tepkili..

Dikmen kentsel dönüşüm mahallesi Haberi

Dikmen kentsel dönüşüm mahallesi

Çankaya Dikmen'de kentsel dönüşüm alanlarında yaşayan vatandaşlar nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istiyor.

Sabah Gazetesi'nden Fatma Göksu'nun haberine göre, Dikmen Vadisi'ndeki yıkım nedeniyle barınacak evleri olmayan birçok aile kendi imkânları ile yaptıkları barakalarda kalıyor.

"Kentsel dönüşüm hayata geçirilsin buralar temizlensin" diyen Yukarı Dikmen Mahalle Muhtarı Abidin Aslan, evleri yıkılan mahallelinin ikametinin alınmasını istedi. Dikmen'deki kentsel dönüşüm sorunlarının asayiş boyutunda olduğunu belirten Aslan, ''Metruk evler yıkıldı adresler de silinsin" dedi.

Devasa binaların inşa edildiği bölgede vadi içinde kalan barakalar hakkında konuşan Muhtar Aslan, şu ifadeleri kullandı: "Geçen yıl barakada yangın olmuş, bir kişi hayatını kaybetmişti. Türkiye'nin başkentine yakışan bir görüntü değil. Bölge tamamen temizlenmeli, orada ikamet edenler kontrollü şekilde başka yerlere yerleştirilmeli. Her gün icra memurları ve okuldan...