01 / 05 / 2024

dikmen vadisi yıkım

dikmen vadisi yıkım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Levent Gök'e yönelik mesajında Dikmen Vadisi'ndeki yıkım işlerinin bu yıl içinde yapılacağını ve inşaatlara başlanacağını duyurdu. İşte açıklama..

Ankara'daki yıkım zorlu geçiyor!

Ankara Dikmen Vadisi'nde yıkımlar zorlu geçiyor. Mahalle sakinleri yıkımı engellemek için yıkım ekiplerine zorlu anlar yaşatıyor...

Hasankeyf'in yıkımına tepki: Hiçbir gerekçesi olamaz!

Ilısu Baraj göletinin ilçe sınırına ulaştığı ve yıkımın sürdüğü Hasankeyf için İstanbul'da panel düzenlendi. Panelde Hasankeyf ve Dicle Vadisi için geç olmadığının altı çizilirken, koruma uzmanı ve mimar Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, gözyaşlarını tutamayarak, "Bu yıkımın hiçbir gerekçesi olamaz" dedi..

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Çamlıhemşin Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımında gerginlik!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Yapı sahipleri ve polisler arasında tartışma yaşandı.

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım başladı!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmalarına başladı.

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmaları sürüyor.

Gökçek: Dikmen Vadisi'nde yıkımı yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Levent Gök'e yönelik mesajında Dikmen Vadisi'ndeki yıkım işlerinin bu yıl içinde yapılacağını ve inşaatlara başlanacağını duyurdu. İşte açıklama..

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

dikmen vadisi yıkım Haberi

dikmen vadisi yıkım

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Çankaya Çiğdem Mahallesinin ulaşım, kentsel dönüşüm, sağlık ve güvenlik sorunlarını 20 Ocak'ta verdiği soru önergesiyle TBMM gündemine taşımıştı. 


Gök'ün soru önergesiyle ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabından bir açıklama yaptı. Levent Gök'ün soru önergesindeki şartların Dikmen Vadisi için de geçerli olduğunu söyleyen Gökçek, buradaki yıkımın bu yıl yapılacağını ve inşaatların başlayacağını duyurdu.


Melih Gökçek'in Twitter hesabında yazdığı mesaj şöyle:


"20 Ocak 2015 tarihinde CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün Çiğdem Mahallesi için verdiği önerge aynı şartlarla Dikmen Vadisi'ni de kapsamaktadır. Levent Gök'ün geç gelen itirafı için kendisine teşekkür ediyorum. Umarım yakında yıkımına başlayacağımız Dikmen'de gelip gene show yaparak yıkımlara engel olmaya kalkmaz. Çünkü bugün Dikmen Vadisi'nde kağıt toplayıcısı, Suriyeli göçmen çadırı ve tinerci varsa,...