02 / 05 / 2024

Dilber Basmacı

Dilber Basmacı

Birist Gayrimenkul Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Can Ünal, Dilber Basmacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Halk Konut'ta son dakika müjdesi: Anahtarlar Mart ayında verilecek! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dilber Apartmanı ile başlayan Halk Konut projesinde anahtar teslimlerinin Mart ayında yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Kayder İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayder İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilber Zıylan tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Kardil Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kardil Otomotiv İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Şenol Dilber tarafından kuruldu.

Megafalt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megafalt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dilber Barak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü faiz kampanyası bekliyor!

Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber yaptığı açıklamada, bankaların yeni bir konut kampanyasına başlaması gerektiğini söyledi.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi artıyor!

Konut fiyatları ve konut satışlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Böyle bir kar hiçbir yatırım aracında yok" dedi.  

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Handil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Handil İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Akkaya ve Saime Dilber ortaklığında kuruldu.

Asdm Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asdm Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Dilber Kasımoğlu tarafından kuruldu.

Türk konut sektörüne Çinli ilgisi!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarını 0.99’a indirmesi konut sektöründeki satışları da artırdı. Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, Uzakdoğulu yatırımcı için Türk konut sektörünün cazip olduğunu söyledi.

Dilber Basmacı Haberi

Dilber Basmacı

Birist Gayrimenkul Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Can Ünal, Dilber Basmacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Birist Gayrimenkul Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek 2-      Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-      Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-      Her türlü inşaat taahhüt...