04 / 05 / 2024

Dilek Alan yedi mavi

Dilek Alan yedi mavi

Dilek Alan, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü oldu. Peki, Dilek Alan kimdir?

İzmir'de satılık 7 zeytinlik! İhalesi 12 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan yedi adet zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu zeytinlikler Çiftçigediği, Söğütören, Furunlu ve Gaziler'de bulunuyor.

Fatma Dilek Yardım kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Fatma Dilek Yardım kimdir? Fatma Dilek Yardım ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Belediye tam 7 adet arsa ve arazi satacak!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta yer alan yedi adet arsa ve araziyi satışa çıkardı.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle KDV'den muaf 7 depo satacak! 

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan yedi adet depoyu satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

İznik Belediyesi'nden büyük fırsat: 7 adet arsa satacak!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik'te yer alan yedi adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Elbeyli Mahallesi'nde yer alıyor...

Audi Q7 ile yedi kişilik yolculuklar artık çok kolay! Audi Q7 ne kadar? Audi Q7 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Audi Q7 geniş ailelerin vazgeçilmezi haline geldi. Audi Q7, en son teknoloji ürünü bilgi-eğlence ve sürücü asistan sistemleri, güçlü sürüş deneyimi, güçlü bir tasarım ve yedi yolcu kapasitesi ile geniş bir alan sunuyor. Peki Audi Q7 ne kadar? İşte Audi Q7 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İmar planı itiraz dilekçesi 2021!

İmar plânlarına göre parselasyon plânları yapılıp, belediye ve mücavir alan içinde belediye encümeni, dışında ise il idare kurulunun onayından sonra yürürlüğe giriyor. Bu planlara bir ay içinde itiraz edilebiliyor. İşte imar planı itiraz dilekçesi 2021...

Yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2020!

Bir arsa üzerinde yer alan mevcut yapıların yıkılması için ruhsat alınıyor. Ruhsat için dilekçe hazırlanması gerekiyor. İşte yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2020...

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel ödeme planı!

1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri bulunan Yedi Mavi Konutları 17 katlı altı blok olarak planlandı. Proje 63 bin 500 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Aile konutu şerhi dilekçesi 2017!

Aile konutu, eşlerin çocuklarıyla beraber oturmak için birlikte seçtikleri, yaşamlarını sürdürdükleri yerleşim alanı olarak ifade ediliyor ve tapuya şerh edilebiliyor. İşte aile konutu şerhi dilekçesi 2017..

Dilek Alan kimdir?

Dilek Alan, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü oldu. Peki, Dilek Alan kimdir?

Dilek Alan yedi mavi Haberi

Dilek Alan yedi mavi

Dilek Alan, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü oldu.


2003-2006 tarihlerinde Kanal 7'de yönetmen yardımcılığı yapan Dilek Alan Avrupa Konuları ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Burada 4 buçuk yıl satış pazarlama görevinde bulundu.


2011'de KoruFlorya satış müdürü olarak göreve başlayan Alan, burada 5 buçuk yılı aşkın hizmet verdi. 


Alan, son olarak 2016 Kasım'da Yedi Mavi projesinin satış müdürü olarak hizmet vermeye başladı.



Dilek Alan, Yedi Mavi'nin satış müdürü...