08 / 05 / 2024

Dilgeş Bilek

Dilgeş Bilek

Deta Kurumsal Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilgeş Bilek, Hüsnü Tire tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül 2014 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Son dakika! Deprem oldu! O il sallandı!

Kandilli Rasathanesi, meydana gelen son depremleri anlık olarak kaydederken, yeni bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Muş’un Bilek ilçesinde 3.1 şiddetinde bir artçı sarsıntı yaşandı.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Dolar bir uçtu pir uçtu! Yastık altında 1 dolar bile saklayanlar çabuk bakın ! 14 Ekim Cuma dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra bir uçtu bir uçtu. Dün 18,58 TL seviyesinde işlem gören dolar/TL kuru resmen uçtu. Yastık altında 1 dolar bilek saklayanlar acil bakın! 14 Ekim Cuma dolar kuru son dakika....

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erol  Bilek ve Levent Dursun Bilek tarafından kuruldu.

Royal Amatus Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Amatus Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilgeş Hasan tarafından kuruldu.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 60'ı tamam!

Yeni Zigana Tüneli'ndeki çalışmalarda yüzde 60 seviyesine yaklaşıldı.  Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, çalışmaları yerinde inceledi...

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık depo ve arsa!

Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesinde bulunan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait 2809 nolu parsel ve bu parsel üzerinde yer alan 248 metrekare depo ihale yoluyla kiraya verilecek. İhale konusu taşınmazların ilk yıl muhammen kira bedeli 194 bin TL+ KDV olarak belirlendi.

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Melih  Yalçın tarafından kuruldu.

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Soma'da 380 kV Soma Kolin TES - Tunçbilek Şalt EİH Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor...

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Noyan Kara ve Neslihan Ayça Tunçbilek ortaklığında kuruldu.

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Dilgeş Bilek Haberi

Dilgeş Bilek

Deta Kurumsal Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilgeş Bilek, Hüsnü Tire tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


Deta Kurumsal Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...