27 / 04 / 2024

dilovası alt gelir grubu başvuru tarihleri

dilovası alt gelir grubu başvuru tarihleri

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 112 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir projesinde yer alan 138 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019!

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 112 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 915 konutluk Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 192 adet konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutlar için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Çorum Merkez Alt Gelir Grubu TOKİ Konut başvurusu! 41 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 652 konutluk Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 4 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu başvuru! 331 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 764 konutluk Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 23 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu başvuru! 51 bin 837 lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kapsamında inşa ettirilen 36 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 404 konutluk Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucu!

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 7 adet konutun kura çekilişi bugün Halk Bankası Melikgazi şubesinde saat 13:30'da gerçekleşecek. TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucuna sitemizden ulaşabilirsiniz.

dilovası alt gelir grubu başvuru tarihleri Haberi

dilovası alt gelir grubu başvuru tarihleri

915 konutluk Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 112 adet konut için başvurular başlıyor. Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Dilovası Şubesi aracılığıyla yürütülecek. 

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek 112 konutun başvuruları, 18 Ekim – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Projedeki konutların satış fiyatları 114 bin 827 TL ile 167 bin 990 TL arasında değişiyor. Dilovası Alt Gelir Grubu TOKİ için 180 ay ve 216 ay vade imkanı sağlanıyor.

425,29 TL taksitle konut sahibi olunabilen Dilovası Alt Gelir Grubu TOKİ'de en düşük peşinat bedeli 13 bin 779 TL olarak...