19 / 05 / 2024

Dilovası Belediyesi İmar Komisyonunda kimler var

Dilovası Belediyesi İmar Komisyonunda kimler var

Dilovası Belediyesi’nin meclis toplantısında komisyonlara yeni üyeler seçilirken belediye başkan yardımcısı ve bazı müdürlüklere de yeni isimler atandı.

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Dilovası Belediyesi 74.9 milyon TL'ye arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası, Diliskelesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 74 milyon 942 bin 730 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Dilovası Belediyesi İmar Komisyonunda kimler var Haberi

Dilovası Belediyesi İmar Komisyonunda kimler var

Dilovası Belediye Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında toplanan mecliste toplam 14 madde görüşüldü. Meclis toplantısı öncesi bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “İstanbul Adliyesi’nde yaşanan olayı kınıyoruz. Bu tür olayların olmamasını temenni ediyoruz. Bir yıldır bu görevin başındayız. Bir yıl boyunca bizlerle çalışan meclis üyelerine teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 tarihinden bu yana bir yıl boyunca ilçemizde birçok hizmet yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Hizmette kalan 4 senemizde daha büyük projelere imza atacağız. İlimizin gülen ve en güzel ilçesi olacağız” dedi.

YENİ ÜYELER SEÇİLDİ

Mecliste iki encümen seçilmesi için gizli oylama yapıldı ve Fatih Meral ile Enver Aydemir encümen olarak seçildi. Ayrıca; plan ve bütçe komisyonuna; Kadir Teke, Kahraman Umuç, Hamit Topçi, Mustafa Ak; bayındırlık...