26 / 07 / 2024

dilovası ihaleleri

dilovası ihaleleri

Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

TOKİ Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Toplu Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. Projede 192 adet konut bulunuyor.

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 915 konutluk Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 192 adet konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

Dilovası TOKİ Alt Gelir Grubu başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Dilovası projesinde yer alan 192 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje 103 adet konuttan meydana geliyor.

Dilovası TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda yer alan 103 adet konut için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutlar için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'nın ihaleleri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2017 yılından itibaren Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ihaleleri Bakan Özhaseki'ye sordu.

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği değişti!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Türk Ytong Dilovası fabrikasının inşaatı başladı!

Türk Ytong'un, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurmayı planladığı ytong fabrikasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

TOKİ Dilovası 24 derslikli okul ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Dilovası İlçesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

dilovası ihaleleri Haberi

dilovası ihaleleri


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

YEDİ FİRMA KATILDI

İhaleyi kazanan yüklenici firmayla sözleşmenin imzalanmasının ardından 240 günde yol bakım ve onarım işini tamamlaması isteniyor. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 737 bin 409 TL olarak belirlenen ihaleye yedi firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri ise şöyle;

Ayhanlar Yol Asfalt 1 milyon 17 bin 550 TL, Çözüm Yapı 1 milyon 242 bin 900 TL, Simge Mat Asfalt 1 milyon 265 bin TL, Kibsaş Karadeniz İnşaat 1 milyon 407 bin 900 TL, Aybek Mühendislik iş ortaklığı 1 milyon 436 bin...