05 / 05 / 2024

dilovası imes osb

dilovası imes osb

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren İMES Makine Organize Sanayi Bölgesi'nde (İMES OSB) 23 Kasım Cumartesi günü 33 fabrikanın açılışı ve 48 fabrikanın da temel atma töreni gerçekleşecek....

Yalova İMES OSB'de ilk kazma vuruldu! 

6.5 milyar TL değerindeki Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk kazma vuruldu. Sahaya inen iş makineleri çalışmalara başladı.   

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Gebze İMES OSB'ye cami inşa edilecek!

Gebze İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz İMES OSB'deki yatırımları anlattı. İşte Başkan Süheyl Erboz'un açıklamaları...

Dilovası'nda 33 tesisin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Dilovası’nda faaliyet gösteren İMES Makina İhtisas OSB’deki firmaların toplu açılış töreni gerçekleşti. Programda konuşan İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, bir yılda 1 milyar dolar ihracatı hedeflediklerini söyledi.

Dilovası OSB'de icradan 10 milyon TL'ye fabrika!

Kocaeli Gebze Dilovası OSB bölgesinde bulunan 12.758,37 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, Gebze 1. İcra Dairesi tarafından 3 Ağustos 2015 günü 10:30 ile 10:35 arası ihale ediliyor.

Bodycote Dilovası fabrikası bugün açılıyor!

Dünya genelinde 190’ın üzerinde fabrikası bulunan BODYCOTE, Türkiye’deki yeni fabrikasının açılışını bugün Dilovası İMES OSB’de gerçekleştirecek. BODYCOTE ISTAŞ Dilovası Tesisleri, saat 12.30’da düzenlenecek bir törenle açılacak.

Bodycote'dan Dilovası'na 4 milyon Euro'luk yatırım!

BODYCOTE Türkiye’deki yeni Fabrikasının açılışını, Dilovası İMES OSB’de gerçekleştirecek. BODYCOTE ISTAŞ Dilovası tesisleri 16 Ekim 2014 tarihinde saat 12.30 ’da düzenlenecek bir törenle açılacak

İMES OSB projeleri tamamlandığında 214 adet fabrika üretim yapacak!

Dilovası Mevkii'nin Sanayi Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesinin ardından 3 bin dönüm alana kurulan İMES Organize Sanayi Bölgesi, iş yerleriyle birlikte bölgeye tam teşekküllü hizmet sunuyor...

Dilovası Kuzey OSB Yolu hizmete girdi!

Dilovası Kuzey OSB Yolu, düzenlenen bir tanıtım programıyla hizmete girdi. Programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ‘’Yol medeniyettir anlayışıyla Kocaeli’ne yeni yollar kazandırdık’’ dedi.

Mustafakemalpaşa OSB'ye yatırımcı talebi yüzde 100 arttı!

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MKP OSB) üretim alam rezerv alanla birlikte toplam 440 hektara ulaşıyor. Altyapı tesislerinin tamamlanmasıyla bölgeye yatınmcı talebi son aylarda yüzde 100'ü aşkın oranlar arttı...

Mustafa Türker: OSB'lere kamulaştırma hakkı yeniden verilmeli!

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Türker, Anayasa Mahkemesinin Organize Sanayi Bölgelerindeki kamulaştırmaya dair aldığı kararı değerlendirdi. Mustafa Türker 'OSB'lere kamulaştırma hakkı yeniden verilmeli' dedi...

dilovası imes osb Haberi

dilovası imes osb

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla gerçekleşecek törene Müteşebbis Heyet Başkanı Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz ev sahipliği yapacak. 


İMES OSB hakkında bilgi veren Başkan Erboz, "Şu ana kadar yaklaşık 1,5 milyar dolar yatırım yapılan İMES Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde bugün itibariyle, 2180 kişiye istihdam sağlanıyor. Diğer fabrikaların da faaliyete geçmesiyle bu sayının 15 bin kişiye ulaşması bekleniyor. 215 orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşunun, çok yakın bir gelecekte üretimde olacağı OSB’mizde oluşturulacak ticaret hacminin 5 milyar dolar olacağı öngörülüyor." dedi. 


OSB bünyesinde yapımı tamamlanan, faaliyete geçen 33 fabrikanın toplu açılışı, 48 fabrikanın da temel atma töreni gerçekleşecek. 23 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da açılış töreni yapılacak olan tesisler şöyle; İnter...