09 / 05 / 2024

Dilovası kollektör hatları inşaatı

Dilovası kollektör hatları inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlayacak projeye başlıyor. Toplam 28 bin 446 metre kanalizasyon hattının yapılacağı proje, yaklaşık 15 milyon 629 bin TL’ye mal olacak.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Dilovası'nda 44.8 milyon TL'ye icradan satılık kömür tesisi!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi 428 ada 2 parselde yer alan kömür tesisini ve binaları 44 milyon 834 bin 60 TL'ye icradan satıyor...

İzmir'de fay hatlarının röntgeni çekilecek!

İzmir'de ODTÜ öncülüğünde  2,5 sene devam edecek "İzmir İli Depremsellik ve Mikro bölgelendirme Araştırma Projesi" kapsamında fay hatlarının röntgeni çekilecek. 

Deprem uzmanları fay hatlarının röntgenini çekiyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir öncülüğündeki uzmanlar, kazdıkları hendeklerle fay hatlarının röntgenini çekiyor...

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Sheraton, Dilovası'na geliyor!

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Er şirketler Grubu'nun turizm alanında yatırımlar yapan iştiraki olan Er Yatırım tarafından Dilovası'na iş oteli yapılıyor.

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve kanalizasyon şantiyesi ile yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini ziyaret etti.

Atakule GYO Kocaeli Dilovası değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Kocaeli Dilovası değerleme raporu yayınlandı.

Karadeniz Sahil Yolu yeni yüzüne kavuştu!

Ordu’nun Altınordu ilçesi otogar mevkiinde, her gün binlerce aracın geçtiği Karadeniz sahil yolu üzerinde ana kollektör hattında meydana gelen çökmenin ardından, Büyükşehir Belediyesinin etkin ve anında müdahalesiyle sahil yolu trafiğe açıldı.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

BASKİ'den İvrindi'ye 5.3 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı.

Dilovası kollektör hatları inşaatı Haberi

Dilovası kollektör hatları inşaatı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinin kuzeyi ile Dilovası ilçesinin atıksularını kollektörler ile toplayarak yeni yapılacak Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlayacak projeye başlıyor. Toplam 28 bin 446 metre kanalizasyon hattının yapılacağı proje, yaklaşık 15 milyon 629 bin TL’ye mal olacak.


PROJESİ HAZIRLANDI


İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesinde 40 bin m3/gün kapasiteli atıksu arıtma tesisi için ihale çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacak arıtma tesisine atıksuları bağlamak içinde “Gebze Kuzey Bölgesi Kanalizasyon Kollektör Hatları İnşaatı” projesini hazırlandı.


ATIKSULAR, DİLOVASI ARITMA TESİSİ’NE


İhalesi yapılan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan projenin inşaat çalışmalarına başlanmak üzere. Kocaeli Valiliği zamanında yapılan ve İSU Genel Müdürlüğü’ne devredilen Gebze Mutlukent Atıksu Arıtma Tesisi’nin devre dışı kalacağı projede Gebze Arapçeşme ve Güzeller mahallelerinin tamamı, İnönü ve Gaziler mahallelerinin...