06 / 07 / 2024

Dilovası sanayi tesisleri

Dilovası sanayi tesisleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dilovası’nda 2012 yılında 59 ayrı sanayi kuruluşuna yaklaşık 1,4 milyon lira para cezası kesti

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya: Dar gelirliler için yapı stoku yok!

Diyarbakır asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde çok sayıda insanı kaybetti. Fakat şehirdeki sanayi tesisleri depremden çok etkilenmezken iş gücü kaybı diğer şehirler gibi önemli bir sorun olarak öne çıktı.

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Halk GYO'nun 350 atölyelik sanayi sitesi projesine 5 bin talep geldi

Dilovası'nda 133 bin metrekare alanda, toplamda 6 milyar liraya mal olacak sanayi sitesi projesine 5 bin ön talep geldiği belirtilirken, projenin lansman fiyatının 30 bin TL / m2 olduğu ifade edildi. Proje için Halkbank özel kredi imkanı sunuyor.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Sanayi tesisleri depreme karşı dayanıklı mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki büyük sanayi tesislerinin yüzde 75'inin deprem tehlikesi altında olduğunu söyledi. Peki, olası bir depremde tesislerin zarar görmesi ne gibi risklere yol açar? Uzmanlar konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Dilovası sanayi tesisleri Haberi

Dilovası sanayi tesisleri

Bakanlık, kanser vakalarının arttığı iddialarıyla gündeme gelen Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 2012 yılında 59 ayrı sanayi kuruluşuna yaklaşık 1,4 milyon lira idari yaptırım cezası uyguladı.


-5 tesise faaliyet durdurma


Bakanlık, 2006-2012 yılları arasında, Kocaeli’nde 50 sanayi tesisine çevre denetimi, 56 tesise ise ÇED İzleme ve Kontrol çalışması yaptı. Yapılan denetimler sonucunda 20 adet işletmeye toplam 1 milyon 215 bin 2 TL idari yaptırım cezası kesildi. 5 sanayi tesisi içinde faaliyeti durdurma kararı verildi.


-Dilovası’ndaki Tesislere Sıkı Denetim


Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Dilovası’ndaki tesislere Kocaeli’ndeki diğer bölgelerde bulunan tesislere nazaran daha yoğun denetimlerde bulunuyor.


İl Müdürlüğü tarafından, emisyon yayınımı olan tüm tesisler sıkı takibe alındı, uyarı, kapatma ve para cezası dahil olmak üzere, birçok yaptırımlar da bulunuldu. 2012 yılı itibarıyla; Dilovası’nda bulunan tesislere yönelik,...