12 / 05 / 2024

Dilovası tapuları

Dilovası tapuları

Dilovası köylülerine tapu müjdesi geldi. Köseler Köyü'ndeki 220 vatandaş tapularını almanın sevincini yaşadı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ibrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Köseler Köyü'nde tamamlanmış arazilerin tapularını köylülere dağıttı.

Dilovalılar tapularına kavuşuyor!

Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde 26 bin metrekarelik imar sorununu çözecek vatandaşlara tapuları verilecek. 

Elazığ Meclis Toplantıları'nda imar planları ve tapular konuşulacak!

Elazığ İI Genel Meclis Toplantıları kapsamında nazım imar planları, uygulama imar planları ve Merkez ilçesi Hankendi Köyü, Şoseürtü Kuş Tepesi mevkiindeki tapular hakkında görüşülecek...

Hüseyin Oflaz: Tapularınızı takip edin!

Hüseyin Oflaz, vatandaşın haberi olmadan gayrimenkulüne ipotek konulabileceği, borçlandınlabileceği veya imar planı değişikliğiyle arazinin yerinin değiştirilebileceğini gibi 10 ayrı risk bulunduğunu söyledi.Hüseyin Oflaz 'Tapularınızı takip edin' dedi.

Tapuları takip etmek için 10 farklı neden var!

Mevcut koşullarında hak kaybına uğramak istemeyen gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkulünü mutlaka yakından takip etmesi gerekiyor. Şehir plancısı Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapularını takip etmeleri için 10 ayrı neden olduğunu belirtti.

Beylikdüzü Kardelen Sitesi'nde tapular teslim edildi!

Beylikdüzü’nde yaşanan tapu sorunlarına son veren Beylikdüzü Belediyesi uzun yıllardır tapu sıkıntısı çeken Kardelen Sitesi sakinlerine düzenlenen törenle tapularını teslim etti...

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

KAYSERİ'DE Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile beraber 100 aile sahibi oldukları evlerin tapularını aldı. Düzenlenen törene, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, yöneticiler,800 aile katıldı.

Dilovası Kültür Merkezi’nde inşaat çalışmaları sona erdi!

Büyükşehir Belediyesi, Dilovası şehir merkezinde modern bir kültür merkezi inşa ediyor. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında yapılan çok amaçlı bina pek çok sosyal alanı içerisinde barındıracak.

Dilovası’na yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası şehir merkezinde modern bir kültür merkezi inşa ediyor. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında yapılan çok amaçlı bina pek çok sosyal alanı içerisinde barındıracak.

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

Eminevim tarafından Kayseri’de ikincisi düzenlenen ve 100 aileye tapularının verildiği Tapu Teslim Töreni’nde konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Şu ana kadar 40 bin müşterimizden 15 bini tapularını aldı" dedi.

Dilovası ve Gebze yolları için ihale yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı...

Gebze ve Dilovası köy yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. 3 kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

Dilovası ve Gebze yolları için ihale yapıldı!

Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

Bursa Nilüfer'de tapular sahiplerine verildi!

Bursa Nilüfer İrfaniye Mahallesi sakinleri, şuyulandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından tapularını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in elinden aldı...

Dilovası tapuları Haberi

Dilovası tapuları

Köseler Köyü'ndeki 220 vatandaş tapularını almanın sevincini yaşadı. Kocaeli kentinde son yıllarda yaşanan başarılı değişimin planlanarak yapılmasının önemi her geç gün kendini göstermeye devam ediyor. 

Marka şehirler ve yaşanabilir kentlerin oluşturulması noktasında büyük çalışmalar yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent üzerinde gelişime dönük her çalışmanın planlanarak yapılması konusunda büyük bir irade ortaya koymasıyla dikkat çekiyor. Kentin gelişimine dönük her çalışma planlanarak yapılınca gelecekte yaşanacak problemlerin de önüne geçiliyor. 


900 DÖNÜMLÜK ARAZİ 


Planlı kentleşmenin bir örneği de Dilovası Köseler Köyü'nde yaşandı. Planlanarak kentie kazandırılan arazilerin tapuları hak sahipleri olan vatandaşlara dağıtıldı. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Tültar ve vatandaşlar katıldı. Dilovası Köseler Köyü'nde gerçekleşen tapu dağıtım töreninde 900 dönümlük dev arazi planlanarak şehre kazandırıldı. Şuyulandırılması tamamlanmış arazilerin 190...