18 / 05 / 2024

Dilovası Tavşancıl tarihi evleri

Dilovası Tavşancıl tarihi evleri

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, “Tarihi evlerin restorasyonu çalışmaları neticelendiğinde Tavşancıl’ımız bu alanda şaha kalkacaktır” dedi.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Restorasyonu tamamlanan o tarihi hamam 300 TL'ye kiraya verilecek!

Kocaeli'nin ilçesi Gölcük'te bulunan ve restorasyonu tamamlanan Yukarı Ulaşlı tarihi hamam, Gölçük Belediye'si tarafından aylık 300 TL'ye kiraya verilecek.

MHR GYO 2023 yılının ilk 9 ayında 891 milyon 495 bin 322 TL kar elde etti!

MHR GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) 30 Eylül tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı.

Akbank flaş tarihi verdi... 15 Eylül'de başladı... Fiyatına şok zam gelen ürüne 9 ay taksit imkanı

Akbank Axes'te fiyatına son dönemde çok yüksek bir zam gelen bir ürün hakkında flaş bir kampanya başlatıldı. Kampanya 15 Eylül tarihi itibariyle başladı. 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

SGK’dan 50 bin TL’nizi almayı unutmayın! O üçlü tarihi sakın kaçırmayın!

SGK’lı vatandaşlara duyuru yapıldı. SGK 50 bin liranın yatırılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen belli oldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

Son zamanlarda değer kaybeden dolar kuru için yatırımcılar tüm ümidini yitirmeye başlarken, ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. 12,83 liraya kadar yükselen gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yükselişin olacağı asıl tarihi bir çırpıda açıkladı.

Dilovası Tavşancıl tarihi evleri Haberi

Dilovası Tavşancıl tarihi evleri

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, “Tarihi evlerin restorasyonu çalışmaları neticelendiğinde Tavşancıl’ımız bu alanda şaha kalkacaktır” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesinin iş birliğiyle Tavşancıl’da zamanla yapı özelliği bozulmaya yüz tutmuş tarihi yapıları bir bir restore ediyor. Aslın uygun olarak restore edilen yapılar kente kazandırılarak tarihin içinde yenilenmiş olarak tekrar yerini alıyorlar. Çalışmalar hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Aslına uygun olarak inşa edilen tarihi evlerin yapı kalıntısının sökümü yapıldıktan sonra taş malzeme yeniden kullanım için azami önem gösterilmektedir. Tarihi evlerdeki parsel yıkıntı ve molozdan temizlendikten sonra rekonstrüksiyon projesinde önerilen kotlara getirilerek aslına uygun bina temelleri radye olarak yapılan yapının büyük bir kısmını ahşap elemanlar oluşturuyor. Yapılan tüm restorasyon işlerinde binaların kapı, pencere doğramalarında, merpen, tavan...