06 / 05 / 2024

dilovası toki teslim tarihi

dilovası toki teslim tarihi

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa edilen 915 konutun teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek. 2015 yılında temeli atılan projede sona yaklaşıldı.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Dilovası TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Dilovası TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

Kocaeli Dilovası TOKİ'de teslimler Kasım'da!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa edilen 915 konutun teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek. 2015 yılında temeli atılan projede sona yaklaşıldı.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Dilovası TOKİ Alt Gelir Grubu başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Dilovası projesinde yer alan 192 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Dilovası TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda yer alan 103 adet konut için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

TOKİ Dilovası Konutları'nda teslimler 2017'de!

Dilovası Köseköy'de TOKİ tarafından yapılan konut projesi tüm hızıyla devam ediyor. Orta ve alt gelir gruplarına yönelik yapılan inşaat çalışmasında 915 daire 2017 yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Kocaeli Dilovası TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Dilovası Köseler mahallesine yapılacak olan 915 konut ve sosyal tesislerin temeli törenle atıldı.

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

TOKİ Kayaşehir 18., 19. ve 23.Bölge 3 ayda teslim edilecek!

TOKİ'nin Kayaşehir 18.Bölge, 19.Bölge ve 23. Bölge'de sunduğu toplam 1.500 konut, sözleşme tarihi itibariyle 3 ay içerisinde teslim edilecek. Kaba inşaatı tamamlanan projelerde çevre düzenlemeleri yapılıyor...

TOKİ 23. Bölge Kayaşehir teslim tarihi!

TOKİ 23. Bölge Kayaşehir teslim tarihi olarak sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Toplam 400 adet daireden oluşan projede dairelerin fiyatları 134 bin 570 TL'den başlıyor.

dilovası toki teslim tarihi Haberi

dilovası toki teslim tarihi

TOKİ'nin Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa ettiği 915 konutta sona yaklaşıldı. 2015 yılında temeli atılan projede teslimler Kasım ayında gerçekleşecek.

Gebze Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, 915 konut ve sosyal tesislerden oluşan proje için teslim tarihi ile ilgili olarak geçici kabul yapılmış olup geçici kabul eksiklerinin yapılmasına başlanıldığı ve bu süre zarfında müteahhit firma TOKİ’den ek süre istediği öğrenildi. 

1 ticaret merkezi, 2 sosyal tesis, 1 mescit, 1 kapalı otopark ve 6 dükkan ve 915 konutun yer alacağı projede daire sahipleri Kasım ayında evlerine kavuşacak.