10 / 08 / 2024

Dinamik Şehirler 2017 listesi

Dinamik Şehirler 2017 listesi

Londra, Paris ve Moskova ile birlikte Avrupa'nın 4 megakentinden biri olan İstanbul, dinamizm konusunda son sıralarda yer aldı.

Dinamik Şehirler 2017 endeksinde İstanbul da listede!

Londra, Paris ve Moskova ile birlikte Avrupa'nın 4 megakentinden biri olan İstanbul, dinamizm konusunda son sıralarda yer aldı.

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi’ne sponsor oldu!

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, ‘markalaşan şehirlerde inşaat sektörünün önemi’ni anlatacak.

2. Marka Şehirler Zirvesi 11 Mayıs'ta!

Geri sayımın başladığı 2. Marka Şehirler Zirvesi, Sait Halim Paşa Yalısı’nda 11 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Türk gayrimenkul sektörü MIPIM 2017 yolcusu!

Uluslararası bağlantılarını güçlendirmeye kararlı şirketler ve dünya yatırım ligine girmek isteyen şehirler “Güçlü Türkiye” vurgusu ile MIPIM 2017 yolcusu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu açıklanıyor!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu ile gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler belirlendi. Uluslararası yatırımcıların dünya genelinde ilgi gösterdiği şehirleri ve İstanbul'un bu şehirler arasındaki yerini belirleyen rapor, 30 Kasım'da basın toplantısı ile açıklanıyor.

Avrupa Şehirler Birliği Bursa'daki sosyal projeleri beğendi!

Avrupa Şehirler Birliği (EUROCITIES) Sosyal İşler Forum Toplantısı için Bursa'ya gelen 120'ye yakın temsilci, Osmangazi Belediyesi'nin şehircilik ve sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği yatırımları ve projeleri gezdi.

Lokum Evler'den evi al peşinatı 2017'de öde!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın hayata geçirdiği Lokum Evler projesinde satışlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25'lik peşinatı 2017 yılı Ocak ayına kadar ertelemek mümkün.

Lokum Evler’de şimdi al 2017’de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, ‘Şimdi al 2017’de öde’ kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017’ye kadar ertelenebilecek.

Lokum Evler'de şimdi al, 2017'de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla'da yükselen Lokum Evlerde, 'Şimdi al 2017'de öde' kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017'ye kadar ertelenebilecek.

Dubai Gelecek Müzesi 2017'de tamamlanacak!

Sıra dışı yapılarıyla bilinen Dubai, bir başka ilginç mimari yapı inşa etmeyi planlıyor. Gelecek Müzesi adı verilen binanın 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

Dinamik Şehirler 2017 listesi Haberi

Dinamik Şehirler 2017 listesi

İngiliz gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı şirketi Savills tarafından derlenen “Dinamik Şehirler 2017” endeksinde İstanbul, 40 şehir içinde 39'uncu oldu. 1650 yılında bile 600'den fazla kahvehane olan İstanbul'da bugün 3 bin 400'den fazla modern kahve dükkanı olduğuna dikkat çeken Savills uzmanları, sosyal medya uygulaması Instagram'da 2016'da İstanbul etiketiyle 35 milyon fotoğraf paylaşıldığını ve İstanbul'daki Twitter kullancılarının 921 bin ile Avrupa'da bu sosyal medya ağının ikinci en büyük topluluğunu oluşturduğu kaydedildi. 6 pistli yeni havalimanının inşa edildiği İstanbul'da 2016 yılında bin civarında yenilikçi şirket girişiminde bulunulduğuna dikkat çekildi.



Savılls raporunda, sıralamada zirveyi kapan şehirlerin sağlam alt yapılara sahip olmakla birlikte, inovasyonu (yenilikçilik) destekleyen üniversitelere ve işletmelere sahip olduğuna dikkat çekildi. Raporda şu ifadelere yer verildi: “Bu şehirler küresel yetenek sahipleri havuzundan...