28 / 07 / 2024

Dinar Kandemir Konutları ne zaman teslim

Dinar Kandemir Konutları ne zaman teslim

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri, bazı Özel Banka yetkilileri ve vatandaşların katıldığı programda, 3+1 şeklinde yapılan özel dairelerin tanıtımı gerçekleştirildi.

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar 4. Etap projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

TOKİ Afyon Dinar başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

TOKİ Afyon Dinar kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinde yer alan konutlar sahiplerini buldu.

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi!

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 149 bin 185 TL ile 258 bin 407 TL arasında farklılık gösteriyor.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Dinar kura çekilişi 27 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutların kura çekilişi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Konutları yükseliyor!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” adı altında yapımına başlanılan 86 adet konut inşaatını inceledi.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ Konutları'nın ihalesi 16 Mayıs'ta!

Afyonkarahisar Dinar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 2010 yılında başlatılan Kentsel Dönüşüm Programı kapsamında 16 Mayıs tarihinde ihaleye çıkılacağı açıklandı.

Ali Özkaya'dan TOKİ Afyon Dinar Konutları'na gelen zam açıklaması!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, TOKİ tarafından Dinar ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan toplu konutlardaki fiyatların arttığı yönündeki iddiaları yanıtladı. Özkaya, "Kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor.

TOKİ Afyon Dinar Konutları'na gelen zam TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, " Dinar'da vatandaşlar ile TOKİ arasında yaşanan maddi krizin çözümü konusunda TBMM'de gerekli şeyleri bakana sordum ve gerekli görüşmeleri yaptım." dedi.

Dinar Kandemir Konutları ne zaman teslim Haberi

Dinar Kandemir Konutları ne zaman teslim

Dinar'da özel sektör tarafından yaptırılan depreme dayanıklı konutların açılışı gerçekleştirildi. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri, bazı Özel Banka yetkilileri ve vatandaşların katıldığı programda, 3+1 şeklinde yapılan özel dairelerin tanıtımı gerçekleştirildi. Başkan Acar örnek daireyi inceleyerek, dairenin özellikleri gördü.


İncirli Mahallesi’nde bulunan, Kandemir İnşaat tarafından yapılan altı katlı binalar Başkan Acar ve beraberinde bulunan heyet tarafından ziyaret edilerek incelendi. Başkan Acar’a, Kandemir İnşaat Firması Müteahhiti Ahmet Kandemir refakat ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi ve inşaat alanı gezdirildi. Müteahhit Ahmet Kandemir, inşaat temelinde kullanılan Antalya'dan gelen BST firması tarafından açılan depreme dayanıklı fore kazık sistemi hakkında da Acar’a detaylı bilgi verdi. Alınan bilgiye göre, şu ana kadar 138 adet fore kazık sistemi uygulandığı ve...