22 / 05 / 2024

Dinç Bilgin neden hapiste

Dinç Bilgin neden hapiste

Etibank’ın zarara uğratılmasıyla ilgili, bankanın eski sahibi Dinç Bilgin ve oğlu Şevket Önay Bilgin’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Dinç Bilgin 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı!

Etibank’ın zarara uğratılmasıyla ilgili, bankanın eski sahibi Dinç Bilgin ve oğlu Şevket Önay Bilgin’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

2004 yılında Vakıfbank ATV 2000 binasını satın almış!

2004 yılında Vakıfbank, kredi alacağını teminen ipotekli olan, Dinç Bilgin'e ait, İkitelli'deki ATV 2000 binasını 6 trilyon 961 milyar lira bedelle yapılan bir ihalede binayı satın almış.

Avrupalı bankalar sorunlu gayrimenkul kredilerini neden satıyor?

Avrupa’da bankaların ve varlık yönetim şirketlerinin elinde, asıl odak noktalarının dışında olan 584 milyar Avro değerinde kredi veya gayrimenkul bulunduğu tahmin ediliyor. Avrupalı bankalar sorunlu gayrimenkul kredilerini neden satıyor?

Tatilciler TEM Otoyolu İstanbul istikametinde yoğunluğa neden oldu!

Ramazan Bayramı tatilinin sonuna yaklaşılması nedeniyle, tatilcilerin dönüş yoluna çıkması TEM Otoyolu İstanbul istikametinde yoğunluğa neden oldu.Ayrıca TEM otoyolu Ankara istikametinde yoğunluğun yaşanmadığı gözlendi.

Zemin etüdü neden yapılır?

Zemin etüdü, üzerinde yerleşim kurulacak arazinin yer altı tabakaları ile ilgili tüm bilgilerin tespit edildiği araştırmalar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, zemin etüdü neden yapılır?

İmar revizyonu neden yapılır?

İmar uygulaması yapılan yerin yapı adalarını, bunların yoğunluk ve düzenini, yolları ve uygulamaya esas olacak bilgileri ayrıntılarıyla gösteren üzerine kadastral durumu işlenmiş plana imar planı deniyor. Peki, imar revizyonu neden yapılır?

Petek Dinçöz yeni ev arayışında!

Petek Dinçöz, taşınmaya karar verdi. Milliyet'in haberine göre, Can Tanrıyar ile ayrıldıktan sonra 1+1 evde oturan şarkıcı, evlendikten sonra eşiyle oturabileceği daha büyük bir ev arayışına girdi.

İmar kirliliğine neden olan yapılar nelerdir?

Yapı ruhsatı alınmamış olan yapılar, imar kirliliğine neden oluyor. Bu yapıların sahipleri ağır cezalarla karşı karşıya kalıyor. Peki, imar kirliliğine neden olan yapılar nelerdir?

İmar kirliliğine neden olma suçunun unsurları!

Yapı ruhsatiyesi alınmadan ya da ruhsatı alınmış ancak ruhsata aykırı olarak inşa edilmiş olan binalar imar kirliliğine neden oluyor. Peki, imar kirliliğine neden olma suçunun unsurları nelerdir?

Dinç Bilgin neden hapiste Haberi

Dinç Bilgin neden hapiste

Etibank’ın zarara uğratılmasıyla ilgili, bankanın eski sahibi Dinç Bilgin ve oğlu Şevket Önay Bilgin’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı. Dinç Bilgin “Nitelikli zimmet” suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yönetim kurulu üyesi sanıklardan 5′i daha ceza alırken; Dinç Bilgin’in oğlu Önay Şevket Bilgin’in aralarında bulunduğu 7 sanık hakkındaki davaların, zaman aşımı nedeniyle düşürülmesine karar verildi.


SANIKLARDAN 7′Sİ DURUŞMADA HAZIR BULUNDU, 6′SI İSE KATILMADI


İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuksuz sanıklardan Dinç Bilgin, Şükrü Karahasanoğlu, Hakkı Cengiz Kırgül, İsmail Hakkı Karakaya, Murat Yüksel, Zeki Ünal ve Cahit Demir geldi.  Şevket Önay Bilgin ve Zafer Mutlu’nun da aralarında bulunduğu 6 sanık ise duruşmaya gelmedi.


DİNÇ BİLGİN SAVUNMA YAPTI


Dinç Bilgin, “Dava yaklaşık 16 yıldır devam ediyor. Bankaya el...