04 / 05 / 2024

Dinç Bilgin

Dinç Bilgin

2004 yılında Vakıfbank, kredi alacağını teminen ipotekli olan, Dinç Bilgin'e ait, İkitelli'deki ATV 2000 binasını 6 trilyon 961 milyar lira bedelle yapılan bir ihalede binayı satın almış.

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Alize Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök kimdir? Alize Dinçkök daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alize Dinçkök'ün biyografisi...

Bilgin Jeotermal Maden Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Jeotermal Maden Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Mehmet Bilgin tarafından kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında çiftlik arıyor!

Güzel oyuncu Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik arıyor...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Dinç Bilgin Haberi

Dinç Bilgin



ATV 2000 binası 6.9 trilyona Vakıfbank'ın


   VAKIFLAR Bankası, kredi alacağını teminen ipotekli ATV 2000 binasını, 6 trilyon 961 milyar bedelle satın aldı. Sabah Pazarlama A.Ş'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, Medya Holding A.Ş adına kayıtlı, Vakıflar Bankası T.A.O'nun kredi alacağı için ipotekli ATV 2000 binasının, 6 trilyon 961 milyar lira bedelle Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü'nce ihalede satıldığı ve alacağına mahsuben adı geçen Bankaca satın alındığı bildirildi. Açıklamada, tesisin, Sabah Pazarlama ve diğer grup şirketlerinin faiz ve diğer masraflar hariç 68 trilyon 500 milyar liralık kredi borcu ile ilgili olarak, Vakıflar Bankası lehine 41 trilyon liralık 1'inci ve 2'nci dereceden ipoteklerin...