12 / 05 / 2024

Dinç Gürs

Dinç Gürs

Dara Kırmızıtoprak Mimarlık çalışanı Leyla Morova'nın babası Mimar Dinç Gürs hayatını kaybetti. Gürs'ün cenazesi, 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü Levent Camii'nden kaldırılarak Göktürk Mezarlığı'nda defnedilecek

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak?

Milyonlarca sözleşmeli çalışan kadro müjdesini bekliyor. Peki, Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak? İşte detaylar...

Öğretmen, polis, bekçi, avukat, din görevlileri dikkat! Beklediğiniz haber geldi!

3 Ocak günü açıklanacak enflasyon verilerinin ardından memur ve emekli zamları netleşirken, bu tutarın üzerine 3600 ek gösterge zammı da eklenecek. Bugün itibarıyla 3600'e çıkartılanlardaki 1391 liralık artış 2 bin 500 TL’yi geçmiş olacak.

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Audi RS Q8'e dev zam! Fiyatı görenleri şaşırtıyor! İşte Audi RS Q8 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi RS Q8'nin Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte  Audi RS Q8 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Diyanet İşleri 6.200 din görevlisi işe alıyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İşte iş alımına dair detaylar!

Binlerce işçinin beklediği haber sonunda geldi! Sözleşmeli personele ilaç gibi geldi!

Sözleşmeli kadro sorunu çözülüyor. Öğretmen, din görevlileri ve sağlık görevlilerinin de yer aldığı 550 bin sözleşmelinin kadroya alınmasını sağlayacak çalışmayı tamamlanıyor. İşte detaylar!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Memurlara 3600 ek gösterge sonrası maaşlarda artış güncellendi! Hükümetten flaş adım

Hükümetin polis, hemşire, din görevlisi ve öğretmenleri kapsayan 3600 ek gösterge düzenlemesi açıklamasından sonra maaşların nasıl hesaplanacağı belli oldu. Memur-Sen, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'le bir araya geldi. Düzenlemedeki eksiklikler masaya yatırıldı.

Hükümetin 3600 ek gösterge çalışmasındaki maaş detayı ortaya çıktı! Devletin iki numaralı ismi açıkladı

Hükümet öğretmen, polis, hemşire din görevlisi gibi memurları ilgilendiren 3600 ek gösterge çalışmalarında sona doğru yaklaştı. Hemşireler, diğer sağlık bilimi lisansiyerleri de 3600 ek gösterge kapsamı içine alınacak. Çalışmadaki son durumu Binali Yıldırım açıkladı.

Memurlar yıllar sonra rahat bir nefes alacak! Yılan hikayesine dönen 3600 ek gösterge için net tarih belli oldu

Polis, din görevlileri ve hemşireler için verilmesi tasarlanan 3600 ek gösterge için tarih belli oldu. Son toplantının ardından 3600 ek gösterge için hazırlanan düzenleme Meclis’e gönderilecek. 3600 ek göstergenin kabul edilmesinin ardından maaş, emekli aylıkları ve ikramiyeler artacak.

Dinç Gürs Haberi

Dinç Gürs
Galatasaray Lisesi 91. Dönem mezunlarından Mimar Dinç Gürs, 12 Temmuz 2012 Perşembe günü vefat etti. Dinç Gürs'ün cenazesi, 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü ikindi namazını takiben Levent Camii'nden kaldırılarak Göktürk Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Dara Kırmızıtoprak Mimarlık, Mimar Dinç Gürs'ün vefatı nedeniyle yayımladığı ilanda şu ifadelere yer verdi;

"Çalışma arkadaşımız Leyla Morova'nın çok sevgili babaları, ağabeyimiz, meslektaşımız Dinç Gürs beyefendi Hakk'ın rahmetine kavuştu. Ailesinin ve mimarlık camiamızın başı...