15 / 05 / 2024

Dinçay Orkun Taşçı

Dinçay Orkun Taşçı

YVT Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Vural, Dinçay Orkun Taşçı, Hazar Evren Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING'den beklenmedik bir kampanya geldi. Taşıt kredisi kampanyası sunan banka 400 bin lira limitiyle öne çıkmaktadır. Hayalinizdeki arabaya bu taşıt kredisi ile ulaşmak artık kolay. Pek çok çeşitteki araç için geçerli olan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. İşte ING Bank taşıt kredisi detaylar

Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Araç almak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği taşıt kredisi fırsatı Yapı kredi tarafından müşterinin hizmetine sunuldu.

Konut fiyatlarında yeni yıl depremi! Rakamlar katlandı!

2022'nin ilk ayı Ocak'ta Türkiye'de 88 bin 306 tane konutun satışının yapıldığı açıklandı. Ocak 2022'de satılan konutlarda rakamların, Aralık 2021'le kıyaslandığında yüzde 61 düştüğü, 2021 Ocak'a göreyse yüzde 25 arttığı görüldü. 

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekildi!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri yeni konutlarına 2 ay sonra taşınacak.

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekiliyor!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim ediliyor. Hak sahipleri söz konusu konutlara 2 ay sonra taşınacak.

Neva Yalıkavak önümüzdeki ay satışta! Yeni proje!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor. Proje içerisinde 8 adet villa bulunuyor.

Isı pay ölçer sistemi nasıl işler?

Posta yazarı Tamer Heper 'Beş ay önce taşındığımız binada kaloriferler için pay ölçer olduğunu gördük. Biz de gündüz çalıştığımız için akşamları yaktık ama aylık 155 TL borç geldi. Bu husus kandırıldığımız anlamına gelir mi? Ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

Ay Konut'ta yıkım kararı ertelendi!

Aydın Efeler'de Ay-Konut Yapı Kooperatifi'ne ait alanda yer alan Yavuzlar İnşaat'a ait satış ofisi ve örnek dairelerle ilgili alınan yıkım kararı ertelendi.

İnşaat sektöründe iyileşme sağlayacak adımlara ihtiyaç var!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ocak ayında bir önceki aya göre 2,40 puan düştü ve 77,79 puan seviyesine indi. Böylece Bileşik Endeks’te geçen senenin Nisan ayında başlayan gerileme onuncu ayına taşındı.

Arter Dolapdere’deki yeni binasına taşınıyor!

2010 yılından beri İstiklal Caddesi’nde devam eden Arter, Dolapdere’deki yeni binasına 2019 yılının Eylül ayında taşınacak.

Evim Yüksekdağ'da peşinat yok! Haziran'da teslim!

Evim Yüksekdağ projesi ,'Beylikdüzü'nün gerçek aile projesi' olarak tanıtılıyor. Projede peşinat vermeden Haziran ayında taşınabiliyor ve ödemelere taşınınca başlayabiliyorsunuz...

Dap Yapı İzmir projesi bu ay satışta!

Dap Yapı'nın İzmir'de inşa edeceği yeni projesi bu ay satışa çıkıyor. Projede lansman öncesi yüzde 50'ye varan indirim kampanyası sunuluyor..

Dinçay Orkun Taşçı Haberi

Dinçay Orkun Taşçı

YVT Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Vural, Dinçay Orkun Taşçı, Hazar Evren Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.


YVT Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek...