02 / 05 / 2024

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekiliyor!

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekiliyor!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim ediliyor. Hak sahipleri söz konusu konutlara 2 ay sonra taşınacak.



Yusufeli Barajı'nın inşaatı nedeniyle taşınmaya hazırlanan Yusufeli konutlarında kura heyecanı başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; konutlar sonbaharda hak sahiplerine teslim edilecek. 13-14 Temmuz tarihinde çekilecek kuralar ile hak sahipleri belirlenecek. Kurada ayrıca 5 otel, 3 akaryakıt istasyonu, 258 iş yeri ve 2 bin 638 konutun hak sahipleri belli olacak.

Artvin Yusufeli ndeki evler için kuralar çekiliyor!

Modern kent inşa edildi

Projeye yönelik açıklamalarda bulunan Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Baraj kapakları kapanınca yaşadığımız ilçemiz su altında kalacak. Modern bir kent inşa edildi. Heyecanla beklediğimiz ilçemiz için güreş sahamızda noter huzurunda şeffaf bir kura çekimi yapılacak. 5 otel, 3 akaryakıt istasyonu, 258 iş yeri, 2638 konut hak sahipleri ile buluşacak. 21 gün süre becayiş hakkı tanınacak. Yer değişikliği yapılabilecek. 2 ay içerisinde hak sahipleri  TOKİ  ile sözleşmelerini imzalayacak ve ilk taksiti 60’ıncı ayda olmak üzere 15 yılda eşit taksitlerle ödemelerini yapacaklar" dedi.

Bölge halkı biran önce yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Yusufeli'ndeki yeni ev ve iş yerlerinin kura çekilişi 13-14 Temmuz'da!


Geri Dön