01 / 07 / 2024

Dinçer Kalaycıoğlu

Dinçer Kalaycıoğlu

Şarlı Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Kalaycıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Ömer Dinçer: Basmane, Folkart'la kurtuluyor!

Gazete Yenigün yazarı Ömer Dinçer bugünkü yazısında Basmane Çukuru'nu kaleme aldı. İşte yazar Dinçer'in o yazısı..

Ömer Dinçer: İzmir'i İzmirli firmalar dönüştürmeli!

Yenigün gazetesi yazarı Ömer Dinçer bugünkü yazısında İzmir'in dönüşümünü kaleme aldı. İşte Ömer Dinçer'in o yazısı...

Zeki Toçoğlu: 2016 proje yılı olacak!

Geride kalan yıl ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Sakarya’nın gelişimine değer katan birçok projenin hayata geçirildiği bereketli bir yılı geride bıraktık. " dedi.

Kayseri Kalaycıoğlu Mescidi restore edilerek hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi, Kayseri’nin tarihi yapılarından Kalaycıoğlu Mescidi’ni restore ettirerek farklı hizmetlerine bir yenisini, bir ilkini daha ekledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan yeşilyol açıklaması!

Trabzon’daki Yeşilyol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Turizm Master Taslak Planı çerçevesinde, Yeşilyol projesi kapsamında Trabzon il sınırları içerisinde yeni yol yapımının olmadığını ifade etti.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Anlaşma, Türkiye'de ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde, gayrimenkul alanına büyük bir katma değer sağlayacak. Bu anlaşma bir bakıma Aşçıoğlu’nun yurtdışında da büyüme stratejisinin somut bir örneğini teşkil ediyor.

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fehmi Dinç tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Dinçer Kalaycıoğlu Haberi

Dinçer Kalaycıoğlu

Şarlı Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Kalaycıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 6 Mart tarihinde kurulan Şarlı Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şarlı Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Türkçü Sokak, Kayalı Apartmanı, No.8/A Daire:...