10 / 05 / 2024

Dinçsan Yapı adres

Dinçsan Yapı adres

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Dinç tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Açıkgöz tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Fors İzmir'de lüks ve aile sıcaklığı bir arada!

Güçsan Yapı'nın tarafından hayata geçirilen Fors İzmir projesi lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor...

Dinçsan Yapı adres Haberi

Dinçsan Yapı adres

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Dinç tarafından kuruldu.

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:

İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...