17 / 05 / 2024

dış cephe yapımı

dış cephe yapımı

Dış cephe mantolaması yalıtım amacıyla dış cephelere uygulanır. Mantolama işlemi ile dışarıdaki soğuk veya sıcak havanın bina içine geçmesi engellenebiliyor. Amaç binanın dış ortamla ısı alışverişini en aza indirgemektir...

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kamuda yapım işleri ihalelerine ilişkin yeni düzenleme!

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal ve hizmet alımı, yapım işleri ve elektronik ihale uygulama yönetmeliklerinde düzenlemelere gidildi.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Onuk Yapı Mühendislik Montaj Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onuk Yapı Mühendislik Montaj Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Onuk tarafından kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Arcsur Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcsur Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Semih Balkaya tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında tarımsal amaçlı arazi kullanım plan ve projelerine aykırılık durumunda uygulanan yaptırımların caydırıcı hale getirilmesi planlanıyor.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

dış cephe yapımı Haberi

dış cephe yapımı


Dış cephe mantolama!


Mantolama, yalıtım amacıyla dış cephelerde yapılan çalışmalara verilen isimdir. Mantolama, dışarıdaki soğuk veya sıcak havanın bina içine geçmesini engelleme konusunda en sık uygulanan çalışma olarak karşımıza çıkıyor. Mantolamanın amacının mantolama yapılan binanın dış ortamla olan ısı alışverişini en aza indirgemek olduğunu varsayarsak ısınmak veya serinlemek için harcanan enerji miktarının da minimuma indirgenmesi mümkün oluyor. Mantolama yapılan binalarda ısınma ve serinletme amacıyla kullanılan enerji miktarı düşeceği için, mantolama ekonomi açısından son derece önemli bir olgudur. Dünya üzerinde kullanılan enerji kaynakları hızla tükendiği için artık mantolama binalar için bir lüks olmaktan ziyade gereklilik haline gelmiştir.


Dış cephe mantolaması yapılan binalarda kullanılan enerji miktarı azalacağı için mantolama, ekolojik sistem ve çevremiz için de son derece yararlıdır. Kullanılan doğalgaz, elektrik veya diğer...