27 / 04 / 2024

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye İran Turizm Sektöründe İş birliği Toplantısı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye İran Turizm Sektöründe İş birliği Toplantısı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından dün "Türkiye-İran Turizm Sektöründe İş birliği Toplantısı" düzenlendi. DEİK Türkiye-İran İş Konseyi Başkanı Rıza Eser, önümüzdeki yıl Türkiye'nin önemli tarihi bölgelerine 250 otel, yapılacağını belirtti.

Migros’ta 8’li tuvalet kağıdında şok indirim! 37 lira birden düştü! 13 Mart 2023 Fiyat Listesi

Çeşitli ürünlerine indirim yapan Migros’ta bu hafta Maylo Süper Bambu Tuvalet Kağıdı 8’li Paket 76,90 TL’den 39,90 TL’ye, Tahsildaroğlu Klasik İnek Peyniri 300 gramlık paket 72,70 TL’den 49,90 TL’ye indi. Peki Migros’ta başka hangi ürünler indirimde?

Migros’ta 8’li tuvalet kağıdı 39,90 TL’ye, bulaşık deterjanı 29,50 TL’ye düştü! 6 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinin bu haftaki indirimli ürünlerinde Papia Parfümlü Tuvalet Kağıdı 8’li paket 89 liradan 39,90 liraya, Fairy Sıvı Bulaşık Deterjanı 1 litre 39,90 TL’den 29,50 TL’ye kadar düştü. Peki Migros’ta bu hafta indirime giren başka hangi ürünler var?

150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Libya ve Türkiye arasında toplamda 4 milyar dolarlık bir ticaret hacmi olduğunu belirtti. Karanfil, Libya'da Türk iş insanlarını bekleyen ortalama 150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli olduğunu dile getirdi

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

Türk müteahhitler için Kanada fırsatı!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kanada İş Konseyi Başkanı Nurdan Erbuğ, Kanada'da inşaat sektörü için büyük fırsatlar olduğunu söyleyerek yeni projeler için büyük potansiyel barındırdığını dile getirdi.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Türk müteahhitler Pakistan'da 3,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Pakistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Cengiz Özdemir, Türk müteahhitlerin Pakistan'da bugüne kadar 3,4 milyarlık proje üstlendiğini dile getirdi. 

Türk iş insanları Beyrut Limanı'nı inşa etmek istiyor!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanı Abdülkadir Akkuş, Beyrut'ta yer alan limanı inşa etmek istediklerini dile getirdi.

Pakistan'da her yıl 700 bin konuta ihtiyaç duyuluyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Pakistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Cengiz Özdemir, Pakistan'daki konut sektörüne yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

DEİK'ten gayrimenkul sektörüne yurt dışında iş birliği çağrısı!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Buyurun, DEİK ailemizin iş birliğiyle bütün dünyanın iş insanları ağıyla, 146 iş konseyimizle ve karşı kanatlarla önümüzde sizi bekliyoruz. Gelin bu değeri daha fazla faydaya, katma değere dönüştürelim." diye konuştu.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye İran Turizm Sektöründe İş birliği Toplantısı Haberi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye İran Turizm Sektöründe İş birliği Toplantısı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından dün "Türkiye-İran Turizm Sektöründe İş birliği Toplantısı" düzenlendi. Toplantının açılışında konuşan DEİK Türkiye-İran İş Konseyi Başkanı Rıza Eser, İran'dan Türkiye'ye gelen turist sayısına dikkati çekerek, isteklerinin en azından birkaç sene içinde Türkiye'den de İran'a turist gitmesini sağlamak olduğunu ifade etti. Eser, turizmde reklamcılığın en yüksek seviyede yapılması gerektiğini, yatırımların önemli olduğunu dile getirerek, "Önümüzdeki yıl 250 tane otel, Türkiye'nin önemli tarihi ve turistik bölgelerinde yapılacaktır. Hükümetimiz turizme önem vermeye başlamıştır, bu konuda çalışmalar başlamış ve devam edecektir" diye konuştu. İran Türkiye İş Konseyi Başkanı Reza Kami de İran'ın dışa açılma meselesinin gündeme geldiğini, ambargoların önümüzdeki dönemde hafifletilme ve kaldırılma durumunun da bu dışa açılımı desteklediğini söyledi. 


Ortak turizm komitesi kurulmalı 

Kami, turizm konusunda İran ve...