30 / 04 / 2024

Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu röportaj

Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu röportaj

Zamanında dişlerine iyi bakmayan, hekimi koltuğuna geç oturan ve sekiz tane implant yapılan işadamı Ali Ağaoğlu: İnsan dişleri yüzünden aşkını meşkini bile kaybedebilir.Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu'yla röportaj yaptı.

Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü! A101 yeni ay kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler fiyat listesi...

Milas'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi!

Muğla'nın Milas ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa edilecek. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Alanya Türkler Semt Polikliniği açıldı!

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne bağlı Türkler Semt Polikliniği, 4 diş hekimi ve 5 yardımcı personel ile hastalara ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başladı.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2017'de açılacak!

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kamuran Tan, "Önümüzdeki yıl hizmete girecek hastane, Güneydoğu'nun en büyük ağız ve diş sağlığı hastanesi olacak." dedi.

Mutlu Turgut'un yeni muayenehanesi hizmete açıldı!

Diş Hekimi Mutlu Turgut, Gebze'de özel diş muayenehanesi açtı. Önceki gün hizmete giren diş hekiminin açılış törenine MHP Gebze İlçe Başkanı Fert Taşdemir, Marmara Gazeteciler Derneği Ahmet Oğuz ve çok sayıda davetli katıldı.

Sakarya'da Emlak İstasyonu ofisi açılıyor!

Yöneticiliğini Diş Hekimi Recep Kaya'nın yapacağı Emlak İstasyonu Re - Ka Emlak Sakarya 'da Hizmete girecek.Türkiye'nin pek çok ilinde faaliyet göstermeye hazırlanan Emlak İstasyonu Sakarya'da Franchise ofisini açıyor.

Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapım işi ihalesi 7 Ocak'ta!

Tuzla Belediye Başkanlığı; prefabrik ağız ve diş sağlığı merkezi yapım işini 7 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 90 günde tamamlanacak.

Tekirdağ Ağız ve Diş Hastanesi yolu yapılıyor!

Tekirdağ Çevre Yolundan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne giriş - çıkış izinleri için karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nden gerekli izinler için gönderilen belgelerin onaylandığı belirtildi.

Çatı katında diğer maliklerin hakkı varmı?

Anagayrimenkul üzerinde "ortak alan" olabilmesi için yapıda bağımsız bölümlerin yer alması ve bağımsız bölümlerin faydalanabileceği ortak yerlerin olması gerekiyor. Peki, çatı katında diğer maliklerin hakkı varmı?

Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu'yla röportaj yaptı!

Zamanında dişlerine iyi bakmayan, hekimi koltuğuna geç oturan ve sekiz tane implant yapılan işadamı Ali Ağaoğlu: İnsan dişleri yüzünden aşkını meşkini bile kaybedebilir.Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu'yla röportaj yaptı.

Murat Ülker, Sabri Ülker adına yurt yaptıracak!

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm diğer illere göre daha önemli!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

Ülker'den 'Cup cake' hamlesi!

'Cup cake' üreticisi Sweet Temptations, global pazarda dev adımlar atan Yıldız Holding’in kapsama alanına girdi. Bu satın alma operasyonunu Murat Ülker'in yeğeni Ömer Özokur yürütüyor

Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu röportaj Haberi

Diş Hekimi İlker Erdoğan Ali Ağaoğlu röportaj

Zamanında dişlerine iyi bakmayan, hekimi koltuğuna geç oturan ve sekiz tane implant yapılan işadamı Ali Ağaoğlu: İnsan dişleri yüzünden aşkını meşkini bile kaybedebilir.


Bu hafta sizlerle işadamı Ali Ağaoğlu ile yaptığım röportajı paylaşacağım... 


 Size diş fırçalamayı kim öğretti hatırlıyor musunuz? 

Diş fırçalamayı ilk kez çizgi filmlerde görmüştüm. Dişlerimi fırçalamaya başladığım ilk zamanlar, bir oyun oynuyorum sanmıştım. 


Diş hekiminden korkar mısınız? 

Ben bir tek Allah'tan korkarım. Allah'tan başka çok korktuğum bir şey yok. Ama yine de; sağlık işindeki insanlardan uzak durmak iyidir. Çünkü onların kesici ve delici aletleri olur. Sen hemşehrim olduğun için, sana gelirken benim emaneti bile arabada bırakıp öyle geliyorum. 


SİGARADAN DİŞLERİM SARARDI 


Bugüne kadar dişlerinizle ilgili ne tür sorunlar yaşadınız? 

Gençlik yıllarımda, yoğun sigara içmekten diş etimde sorunlar olurdu. Diş kayıplarım vardı. 


 Sizce bir insan dişlerine...