29 / 04 / 2024

dış mekan dekorasyonu

dış mekan dekorasyonu

Bahara merhaba dediğimiz bu günler aynı zamanda açık havanın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, kendinizi dinleyebileceğiniz, günün yorgunluğunu ve stresini atabileceğiniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu anlar paylaşabileceğiniz bahçe, balkon ve terasları yenilemek için en ideal dönem…

Evinizin balkonunu ve terasını nasıl daha iyi değerlendirirsiniz?

Evinizin dışarı açılan yüzü balkonlar ve teraslar özellikle ilkbaharda size tam anlamıyla bir yaşam sevinci aşılar. Yaşam standardınızın yükseldiğini hissettirir. Hele bir de manzaraya ya da engin gökyüzüne bakıyorsanız, değmeyin keyfinize

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Çağımız düntyasında artık alışveriş için zaman mekan kavramı kalmadı, yurt dışı alışverişleri de moda hale geldi. Tabi bu durum beraberinde bazı kuralları da getiriyor. Peki  Peki Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar?

Fenomenlerin tercihi GoPro’da dev indirim! Su geçirmeyen GoPro HERO8 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Dış mekan çekimlerinin bir numaralı tercihi GoPro, şimdi indirimli fiyatıyla Amazon.com’sa sizi bekliyor. Türlü özelliklerinin yanında, oldukça hafif ve küçük olan GoPro 11 Eylül 2022 fiyatıyla hepinizi şaşırtacak. İşte GoPro HERO8 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Gülşen İspanya'daki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadı!

İspanya'ya dönen şarkıcı Gülşen buradaki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gönen şehir merkezinde kentsel dönüşüm başlamalı!

Türkiye'nin kanayan yarası eski binalar bir an önce yenilenmeli. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Balıkesir Gönen'deki konutların birçoğunun 35-40 yaşında olduğunu belirterek, bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini kaydetti.

Dış mekan dekorasyonunda altın kurallar!

Bahara merhaba dediğimiz bu günler aynı zamanda açık havanın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, kendinizi dinleyebileceğiniz, günün yorgunluğunu ve stresini atabileceğiniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu anlar paylaşabileceğiniz bahçe, balkon ve terasları yenilemek için en ideal dönem…

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Miranda Kerr: Dünyadaki en sevdiğim yer, evim!

Ünlü model Miranda Kerr Miranda Kerr, “Dünyadaki en sevdiğim yer, evim. Deşarj olduğum, beslenmiş hissettiğim, ilham aldığım, eğlendiğim ve sevdiklerimle güzel anılar biriktirdiği mekanım...” dedi.

dış mekan dekorasyonu Haberi

dış mekan dekorasyonu

Bahçe mobilyası seçiminde dikkat edilmesi gereken noktaları sıralayan L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, teak ağacı, sentetik rattan, bambu ve alüminyum malzemelerin bahçe ürünlerinde en sıklıkla tercih edilen malzemelerin başında geldiğini ve her bir malzemenin kendine has tercih edilme sebepleri olduğunu vurguladı.

Uzun yıllar aynı şıklık ve konfor için dış ortama dayanıklı ürünler tercih edin

Öncelikle bahçe mobilyası seçerken dış ortam koşullarına dayanıklı ve uzun ömürlü bir ürün seçildiğinden emin olunması gerekiyor. Bahçe mobilyalarının kısa sürede deformasyona uğramaması, uzun yıllar boyunca formunu ve fonksiyonelliğini kaybetmeden kullanılabilmesi için seçilen mobilyaları oluşturan bütün materyallerin özel olarak dış mekân için tasarlanmış dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmesi ve her türlü hava koşullarına uygun olması büyük önem taşıyor.

Gerçek teak ağacı tercih etmeye özen gösterin

Doğadaki en...