17 / 05 / 2024

Disney Plus Türkiye

Disney Plus Türkiye

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına görülmemiş zam! Bu fiyatlara hemen bakın!

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına zam geldi. Aylık ve yıllık abonelik ücretlere zam yapıldı. İşte detaylar!

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Disney Plus'tan indirim! Son tarihi kaçırmayın

Türkiye'ye hızlı bir giriş yapan Disney Plus'tan yeni bir kampana geldi. Buna göre 19 Eylül'e kadar üye olanlara ilk ay Disney Plus paketi 23.99 liradan satılacak.

Disney Plus'ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

Disney Plus, Türkiye'ye ne zaman gelecek, abonelik ücreti ne kadar olacak, Türkiye'de hangi içerikler yayında olacak? İşte sorularınızın cevabı...

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

Ruslar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları durmadı!

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim, Rusların Türkiye'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarına yansımadı. 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Sevimli: "Krizden emlak sektörü etkilenmedi. Rusların 'Türkiye ilgisi' devam ediyor" dedi.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

Mitsubishi Electric, Türkiye klima pazarı ile ilgili hedeflerini de açıkladı!

Mitsubishi Electric Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanını yaptı. Lansmanda Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç da yer aldı.

Realty Plus Türkiye, Rus gayrimenkul pazarına girdi!

Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarında da atağa kalktı. Geçtiğimiz ay Makedonya’da ofis açan firma, şimdi de Rus yatırımcılara, Türkiye’deki projeleri pazarlamak üzere Moskova’da hizmet vermeye başladı.

Türkiye'de 2013 yılında 35 milyarlık ev satıldı!

En çok satış 13 milyar dolarla istanbul'da gerçekleşti. International Realty Plus (IRP) Real Estate Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, toplam konut sayısının 15.5 milyonu aştığını söyledi.

Realty Plus Türkiye, Makedonya'da ofis açtı!

Realty Plus Türkiye, Makedonya'da ofis açtı. Markalı emlak danışmanlığı firması Realty Plus, 2014 yılı yurt dışı büyüme planları doğrultusunda ilk ofisini Makedonya’da açtı. Sırada Moskova var.

Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Realty Plus Türkiye Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirler olmak üzere ülke genelinde franchise veren Realty Plus Türkiye, yılsonunda 40 ofise ulaşmayı hedefliyor.

Realty Plus Türkiye, yurt dışında da yeni şubeler açacak!

ABD' nin en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlık firması olan International Realty Plus, Türkiye' deki franchise atağına pararel olarak yurt dışında da yeni şubeler açacak...

Disney Plus Türkiye Haberi

Disney Plus Türkiye

Her geçen gün içerisine aldığı dizi ve filmleriyle adından söz ettirmeyi başaran başarılı platform Disney Plus ve Disney+Plus olarak hizmet vermekte. Peki, Disney Plus üyeliği kaç TL? Türkiye Disney Plus güncel üyelik fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Online dizi ve film sektörüne güçlü bir rakip daha katıldı. Disney Plus Türkiye, Netflix, Exxen, PuhuTV, Gain, BluTV ve Amazon Prime'ın ardından ülke pazarına girdi. 

RTÜK'ten 10 yıllık yayın lisansı alan Disney +Plus platformu,  14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'deki faliyetlerine start verdi. Disney Plus; Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik dizi ve film içeriğini bünyesinde bulunduryor. Bu yapımlardan 1085'i Türkçe dublaja, 1529'u ise Türkçe alt yazı...