30 / 04 / 2024

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.



Her geçen gün içerisine aldığı dizi ve filmleriyle adından söz ettirmeyi başaran başarılı platform Disney Plus ve Disney+Plus olarak hizmet vermekte. Peki, Disney Plus üyeliği kaç TL? Türkiye Disney Plus güncel üyelik fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Online dizi ve film sektörüne güçlü bir rakip daha katıldı. Disney Plus Türkiye, Netflix, Exxen, PuhuTV, Gain, BluTV ve Amazon Prime'ın ardından ülke pazarına girdi. 

RTÜK'ten 10 yıllık yayın lisansı alan Disney +Plus platformu,  14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'deki faliyetlerine start verdi. Disney Plus; Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik dizi ve film içeriğini bünyesinde bulunduryor. Bu yapımlardan 1085'i Türkçe dublaja, 1529'u ise Türkçe alt yazı desteği ile izlenebiliyor.

Ayrıca platform Türkiye'den de pek çok ünlü isimle anlaşma sağlamış durumda. Halit Ergenç, Hande Erçel, Demet Özdemir, Kerem Bürsin gibi pek çok isim önümüzdeki dönem Disney Plus'ta olacak. Disney Plus'un yayınlanan ilk Türk yapımı dizisi ise Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı "Kaçış" isimli yapım oldu.

Disney Plus'ta yer alan yerli diziler:

Kaçış (Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu)
Gri (Timuçin Esen)
Avcı (Pınar Deniz)
Dünyayla Benim Aramda (Demet Özdemir, Buğra Gülsoy)

Disney Plus'ta yer alan yerli filmler:

Recep İvedik 7
Kral Şakir: Geri Dönüşüm


Geri Dön