06 / 05 / 2024

Divan Grubu bağdat otel

Divan Grubu bağdat otel

Divan Grubu, yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor. Bu otelin hizmete girmesiyle birlikte, Divan Grubu’nun otel sayısı 24’e ulaşıyor. Divan Grubu, Bağdat otel projesiyle, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyüme ivmesini hızlandırıyor.

Artella, Bağdat Caddesi'ndeki projelerin yüzde 60'ında kullanılıyor!

Kapı ve mutfak alanındaki üretimini 2005 yılında üst segment markalıya kaydıran Aslandağ Şirketler Grubu, Artella markasıyla Bağdat Caddesi’nde yapılan projelerin yüzde 60’ında yer alıyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 48 adet daireden oluşan Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisine göre daireler 200 bin TL' den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde toplam 48 adet daire ve 4 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Ninova İnşaat Gaziosmanpaşa, Etiler ve Bağdat Caddesi'nde proje geliştirecek!

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Etiler ve de Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da 2 projeye imza atmaya hazırlanırken Anadolu Yakası'nda da Bağdat Caddesi 'nde proje geliştirmeyi hedefliyor.

Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilecek olan Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı projesinde 23 daire ile 4 dükkan yer alacak. Projede daire teslimleri 2016 sonu yapılacak.

Bağdat Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 11 Şubat 2015'te Maltepe 'de, Selim Aloğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Data Yatırım Messe Residence, Bağdat Caddesi'nde inşa edilecek! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nda özellikle Ümraniye ve Kartal bölgelerinde projelere imza atan Data Yatırım'ın yeni projesi, Messe Residence Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde yükselecek. Detayları ay sonu belirlenecek...

Divan Grubu Bağdat'ta otel açacak!

Divan Grubu, yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor. Bu otelin hizmete girmesiyle birlikte, Divan Grubu’nun otel sayısı 24’e ulaşıyor. Divan Grubu, Bağdat otel projesiyle, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyüme ivmesini hızlandırıyor.

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni yeniliyor!

Kocaeli'nin en büyük müteahhiti Kavanlar İnsaat'ın ortakları kentsel dönüşüm isine de girdi. Ailenin iki ferdinin kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni de içine alan bölgede pes pese eski binaları yeniliyor.

Bağdat Caddesi şantiyesi!

Bağdat Caddesi'nin etrafındaki mahalleler şantiyeye dönmüş durumda. İmar kanununda yapılan değişiklikten sonra son 3 yıl içinde toplam 690 bina yıkılıp yenisi için ruhsat verildi.

Bağdat Caddesi kentsel dönüşümünde 400 konut 14 ayda teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm 2015 yılına hızlı başladı. Bağdat Caddesin'de yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Müteahhit firma, hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni 100 milyon dolara dönüştürecek!

Bağdat Caddesi'nde kat malikleriyle anlaşma sonucunda 14 binanın yıkımına başlayan Kavan Yapı bu bölgede 400 konutluk yeni projesine başlayacak. Kavan Yapı Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm projesi 14 ayda tamamlanacak.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Bağdat Caddesi’nde yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek olan müteahhit firma, yeni konutları yaklaşık 14 ayda teslim edecek.

Divan Grubu bağdat otel Haberi

Divan Grubu bağdat otel

Yurtiçi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Divan Grubu, yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor. 2018 yılı ilk çeyreğinde bitirilmesi planlanan ve toplam inşaat maliyetinin 46 milyon dolar olması öngörülen otel ile birlikte, Bağdat’a Divan konforunun ve hizmet kalitesinin getirilmesi amaçlanıyor.  Bu otelin hizmete girmesiyle birlikte, Divan Grubu’nun otel sayısı 24’e ulaşıyor.


Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu, Bağdat’ta hayata geçireceği otel projesiyle, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyüme ivmesini hızlandırıyor. Yatırımını, Al Sadeq Grubu’na ait Usul Al-Yaman Real Estate Investment LLC Şirketi’nin üstlendiği otelin işletmesini 15 yıllığına Divan Grubu üstleniyor.


2018 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması öngörülen Divan Bağdat’ın, 150 odalı bir iş oteli olması hedefleniyor. Toplam 46 milyon dolara mal olması planlanan beş yıldızlı otel, Bağdat Yeşil Bölge’ye 1,8...