04 / 05 / 2024

Divan Pastaneleri ilk yurtdışı şubesi nerede açılacak

Divan Pastaneleri ilk yurtdışı şubesi nerede açılacak

Divan Grubu, otel işletmeciliğiyle başladığı yurtdışı açılımlarına pastanelerle devam ediyor. Grup, Divan Pastaneleri'nin ilk şubesini Almana Grup ile yapılan iş ortaklığı sonucunda 2015'te Katar'da açmaya hazırlanıyor...

Divan Ankara yenileniyor!

Başkentliler’in hizmetine sunulacak yeni balo salonu ile mutluluğa adım atan çiftlerin ilk adresi Divan Ankara olacak.

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Divan Pastaneleri, Ankara'da dördüncü pastanesini açtı!

Divan Pastaneleri, ilk günden bugüne tarifi Divan şeflerinde saklı çikolataları, her biri kendine has reçetelerle üretilen eşsiz ürünleri ve butik pastalarıyla. müşterilerine özel deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena'yı inceleyecek!

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

Divan Talya Otel yeniden mi açılıyor?

Antalya'nın 40 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan Divan Talya, kapısına kilit vurduğu Mayıs 2013'ten bu yana kaderine terk edildi.

Divan Grubu Adana'da otel açacak!

Divan Grubu, yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk otelini, 1 Eylül tarihinde Adana şehrinde hayata geçiriyor.

Divan'dan Gaziantep'e 3 farklı otel konsepti!

TÜRKİYE'NİN ilk yerli sermayeli otel zinciri ve yarım asırlık otelcilik ekolü Divan Grubu bünyesindeki 3 farklı otel konseptini ilk kez Gaziantep'te hizmete sundu..

G Marin’de 3+1’lerin satışı devam ediyor!

Mar Yapı ve Divan Grubu’nun Bayramoğlu’nda tek emsal oluşturduğu GMarin Managed by Divan projesi ilk etabının 1+1 ve 2+1’lerin tamamı satıldı.G Marin Managed by Divan, Bayramoğlu plajlarına 4 dakika uzaklıkta.

G Marin Managed by Divan’da Avantajlı 3+1’lerin satışı sürüyor!

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan’da, ilk etap tamamlandı ve yaşam başladı. Alışılmış daire tiplerinden farklı, ekstra yaşam alanları olan, deniz manzaralı son kalan 3+1’lerin satışı devam ediyor.

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı!

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Divan Express Bakü Oteli’nin ardından işbirliklerini sürdürerek hayata geçirdikleri Divan Suites Batumi oteli, “Divan Suites” markalı ilk otel olma özelliğini de taşıyor.

Divan Pastanesi Katar'da açılacak!

Yurt dışında ilk Divan Pastanesi Katar’da açılacak. 2015 yılında Katar’da 5 pastane hizmete girecek. Katar’ın ardından Suudi Arabistan gelecek. Hedef 5 yılda Ortadoğu’da 25 pastane.

Divan Pastaneleri Katar'da ilk pastanesini 2015 yılında açacak!

Divan Pastaneleri, Ortadoğu’da büyümek için kolları sıvarken, üretim kapasitesini dört katına çıkartmak için de düğmeye bastı. Firma, Katar’da Almana Grup’la yaptığı franchise anlaşması sonrasında ilk pastanesini 2015 yılında açmaya hazırlanıyor...

Divan Pastaneleri'nin ilk yurtdışı şubesi Katar'da açılacak!

Divan Grubu, otel işletmeciliğiyle başladığı yurtdışı açılımlarına pastanelerle devam ediyor. Grup, Divan Pastaneleri'nin ilk şubesini Almana Grup ile yapılan iş ortaklığı sonucunda 2015'te Katar'da açmaya hazırlanıyor...

Divan Pastaneleri ilk yurtdışı şubesi nerede açılacak Haberi

Divan Pastaneleri ilk yurtdışı şubesi nerede açılacak

Divan Grubu, otel işletmeciliğiyle başladığı yurtdışı açılımlarına pastanelerle devam ediyor. Grup, Divan Pastaneleri'nin ilk şubesini Almana Grup ile yapılan iş ortaklığı sonucunda 2015'te Katar'da açmaya hazırlanıyor. Divan Pastaneleri, bu işbirliğiyle ilk etapta yaklaşık 50 kişilik bir üretim ve yönetim kadrosuna istihdam...