02 / 05 / 2024

Divan Suites açılışı

Divan Suites açılışı

Yerli otel zincirinin öncüsü Koç Holding bünyesindeki Divan Otel, 3 farklı konseptini Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te bir araya getiriyor. Divan Suites Gaziantep ise Temmuz ayı ortasında Gazianteplilerle buluşmak için gün sayıyor.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Broyt Suites Caddebostan açılıyor!

Bağdat Caddesi'nin ilk oteli Broyt Suites Caddebostan yakında açılıcak. Caddeye otele ait tabelalar asılmış durumda.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Vodafone Arena'nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

Fikret Orman statla ilgili ilk programı duyurdu: "Sayın Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı, diğer parti liderlerimizi davet ettik. İlk açılışı divan kurulu üyeleriyle yapacağız. Güzel bir fotoğraf olacak."

Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu özel öğrenci yurdu olan Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor.

Divan Suites Gaziantep otel açıldı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik ve uzun konaklamalar için vazgeçilmez bir seçenek sunan Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi.

Divan Suites Gaziantep Otel hizmete girdi!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından, Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi. Otelde, 99 adet superior oda, 6 adet deluxe oda, 2 adet premium süite bulunuyor.

Divan Suites Otel Gaziantep'te açıldı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi. Otelde 99 adet superior oda bulunuyor.

Divan Suites Gaziantep Temmuz'da açılacak!

Yerli otel zincirinin öncüsü Koç Holding bünyesindeki Divan Otel, 3 farklı konseptini Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te bir araya getiriyor. Divan Suites Gaziantep ise Temmuz ayı ortasında Gazianteplilerle buluşmak için gün sayıyor...

Divan Suites oteli Temmuz'da açılıyor!

Yerli otel zincirinin öncüsü Koç Holding bünyesindeki Divan Otel, 3 farklı konseptini Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te bir araya getiriyor. Divan Suites Gaziantep ise Temmuz ayı ortasında Gazianteplilerle buluşmak için gün sayıyor.

G Plus'ta Divan Brasserie açılıyor!

İlk etabında yaşamın başladığı G Plus projesinin ticari alanlarında da değerli markalar yerini almaya başlıyor. Beğenilen lezzetlerini zarif atmosferiyle birleştiren Divan Brasserie, hizmet kalitesini G Plus sakinlerine sunmaya hazırlanıyor...

Divan İstanbul Oteli yenilendi, 1 Eylül'de açılıyor!

1956da kurulan Divan İstanbul Oteli, müdavimlerinin sevdikleri özelliklerini kaybetmeden yenilendi. 2008in sonunda yenileme çalışmalarına başlanan otelin açılışı 1 Eylülde.

Divan Suites açılışı Haberi

Divan Suites açılışı

Divaan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep'e yatırım karan aldıklarında, önce bir anket çalışması yaptıklarını, aldıkları sonucun ise kendilerini oldukça heyecanlandırdığını söyledi. Uluçer, "Koç Holding'e bağlı yerli bir zincir olarak, Gaziantep'te başarılı olacağımızı tahmin ediyorduk. Nitekim beklediğimiz gibi oldu. Gaziantep'te çok güzel bir yatırım ortaya çıktı. Toplamda 3 farklı konseptte, 281 oda kapasitesine sahip olacağız ve her geçen gün aldığımız yazılı teşekkür bildirimleri, Divan'ın popülaritesinin her geçen gün yükselmesi, misafirlerimizin takdirleri, doluluk oranlarının sürekli yukarıya doğru tırmanması, bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Otellerin doluluk oranları şehrin dinamiklerine göre değişir ama biz yeni açılmış bir otel olarak 3. ayımızda yüzde 74 gibi bir doluluk oranını yakaladık. Şehre gelen ve giden insan sayısında gözle görülür bir artış yokken bu artış...