03 / 05 / 2024

Dixon 600 projesi

Dixon 600 projesi

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Akman Holding'in 600 Dixon Road Aerial projesi yolda!

Türkiye kökenli SAMM Developments, Toronto’da 600 milyon dolarlık The Kennedy Condominiums projesinin ardından, yeni bir bir proje daha başlatıyor. İş merkezi niteliği taşıyan yeni projenin yatırım maliyeti 240 milyon dolar.

MS Mega Aydos Pendik projesi geliyor!

MS Mega Aydos projesi İstanbul Pendik'te kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. MS Mega Aydos projesinde 600 daire ve 34 ticari birim olacak...

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimekul tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilecek 2 bin 600 bağımsız birim olan Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da gerçekleşecek.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

We Haliç Ilgın İnşaat projesi!

Ilgın İnşaat'ın We Haliç Evleri projesi 14 blokta 1.600 daireden meydana geliyor...

Bolu Yeni Sanayi Sitesi projesi tanıtıldı!

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve TOKİ işbirliği ile ilk etap’ta 600 dönümlük arazi üzerine yapılması planlanan Yeni Sanayi Sitesi projesi, Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantı ile esnafa tanıtıldı.

İzmit Örnek Köy projesi 229 bin 600 liraya ihaleye edildi!

İzmit Belediyesi’nin örnek köy projesi, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması için iş firmaya teslim edildi. 229 bin 600 liraya ihaleye edilen proje tamamlandığında şehrin çok farklı hale geleceği düşünülüyor.

Trio Life Bornova projesi!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

AB Grup'un Basın Ekspres projesi 1.600 daireden oluşacak!

Muhsin Bayrak Basın Ekspress’teki Bayrak Towers projesi. Bizim Basın Ekspress’teki projemizin büyüklüğü 74 dönüm. 1 milyar liranın üzerinde yatırım rakamı var. Newyork’ta Türk mimarlara çizdirdik projeyi. 1.600 daire olacak. " dedi.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. 1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Özak Ziylan Yenigün Zeytinburnu Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Özak Ziylan Yenigün Zeytinburnu Projesi 111 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje 600 milyon lira yatırım bedeliyle inşa edilecek. Peki Özak Ziylan Yenigün Zeytinburnu Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Dixon 600 projesi Haberi

Dixon 600 projesi

Akman Holding’in Kanada’daki şirketi SAMM Development’dan ülkede yatırım yapmak isteyenlere yeni bir davet var. SAMM Development’ın başarıyla hayata geçirdiği 600 milyon dolarlık The Kennedy Condominiums’dan sonra Toronto’daki ikinci büyük projesi Dixon 600’ün ayrıntıları netleşti. Toronto’nun en işlek caddesi olan Dixon Road üzerinde 240 milyon dolarlık yatırım bütçesiyle inşa edilecek projenin Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.


42 bin metrekare alanda tek blokta 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak olan Dixon 600’ün temeli Mart 2018’de atılacak. Projenin Türkiye lansmanı ise inşatın başlamasıyla eş zamanlı, yani Mart 2018’de gerçekleştirilecek.


30 ayda tamamlanacak

Dixon 600 projesinin ayrıntılarını anlatan Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, projenin hızla ilerlediğini belirterek, inşaatın başlamasından itibaren 30 ayda projeyi tamamlayacaklarını söyledi....