05 / 05 / 2024

diyanet abd

diyanet abd

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın desteğiyle Massachusetts eyaletinin Springfield kentinde Ahıska Türk Armerikan Kültür Merkezi ve Camii hizmete açıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

Cibuti'deki 2. Abdülhamid Han Camisi ibadete açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Afrika Boynuzu ülkelerinden Cibuti'de hayata geçirdiği 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi'nin inşasında sona gelindi.

Cibuti'deki 2. Abdülhamid Han Camii 2 yıl içinde açılacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı Cibuti Koordinatörü Giyaseddin Karatepe, Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Cibuti'de yaptırdığı 2. Abdülhamid Han camisinin 2 yıl içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Amerika Diyanet Merkezi'ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Bünyesinde ABD'deki en büyük camiyi de barındıran Amerika Diyanet Merkezi, 2 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi olarak açılacak.

Amerika Diyanet Merkezi açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi açılışını yapacağı Amerika Diyanet Merkezi, çifte minareli camisi ve külliye hüviyetindeki yapısıyla klasik Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini ABD'ye taşıyor.

Amerika Diyanet Merkezi 2 Nisan'da açılacak!

ABD'nin başkenti Washington yakınlarında Türkiye tarafından yaptırılan Amerika Diyanet Merkezi, daha resmi açılışı yapılmadan bölgedeki Müslümanlar için cazibe merkezi haline geldi.

Amerika Diyanet Merkezi 2 Nisan'da açılacak!

ABD'nin ilk Türk İslam kuruluşu olacak "Amerika Diyanet Merkezi", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 2 Nisan'da açılacak. Amerika Diyanet Merkezi'nde, kültür merkezi, cemiyet binası, konuk evi ve geleneksek Türk evleri bulunuyor.

Amerika Diyanet Merkezi Mart'ta hizmete açılacak!

Ülkedeki Müslümanları aynı çatı altında buluşturacak ilk Türk İslam Merkezi olan "Amerika Diyanet Merkezi", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mart ayı sonunda gerçekleştireceği ABD ziyaretinde açılacak.

Diyanet ABD'de yeni bir cami açtı!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın desteğiyle Massachusetts eyaletinin Springfield kentinde Ahıska Türk Armerikan Kültür Merkezi ve Camii hizmete açıldı.

Diyanet- Sen'de Miraç Kandili'ne özel fiyat! 750 TL taksitle 2+1!

Diyanet- Sen'de Miraç Kandili'ne özel 2+1 konutlar 87 bin 500 TL'ye satılıyor

Güllüoğlu, ABD'deki bütün eyaletlerinde şubeleşecek!

BAKLAVACI Güllüoğlu'nun hedefi ABD'deki bütün eyaletlerde şubeleşmek...

Diyanet- Sen'de 97 bin 500 TL'ye 3+1!

Diyanet- Sen, Osmanlı İnşaat Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor

diyanet abd Haberi

diyanet abd

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi tarafından yapılan ''Ahıska Türk Amerikan Kültür Merkezi ve Camii'' düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Ahıskalı Türklerin yoğun olarak yaşadığı Massachusetts eyaletinin Springfield kentinde düzenlenen açılış törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Springfield Belediye Başkanı Edward Sullivan, Massachusetts Eyaleti senatörleri James Welch ve Michael Finn, Boston Başkonsolosu Ömür Budak, Washington Din ve Sosyal Hizmetler Müşaviri Yaşar Çolak, Türken Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Mutlu, Springfield İslam Merkezi İmamı Ebubekir Baki, Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı İslam Shakhandarov, Ahıska Türk Amerikan Kültür Merkezi Başkanı Mehdi Osmanlı, Türk Amerikan Kültür Topluluğu Başkanı Murat Berk ve çok sayıda davetli katıldı.


Kültür Merkezi'nin bahçesinde gerçekleştirilen açılış töreninde Türk ve Amerikan Milli marşlarının ardından Milletvekili Külünk,...