21 / 05 / 2024

Diyarbakır açılış töreni

Diyarbakır açılış töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 116 projenin açılışını yapmak üzere bugün öğle saatlerinde Diyarbakır'a geldi. Diyarbakır'da geniş güvenlik önlemleri alındı.

Diyarbakır'da 558 milyon TL'lik 116 projenin açılışı yarın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile yarın Diyarbakır'a gerçekleştireceği ziyarette, 558 milyon liraya mal olan 116 projenin açılışını yapacak.

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi verdi. Karaismailoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı başladı...

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır açılış töreni Haberi

Diyarbakır açılış töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 116 projenin açılışını yapmak üzere bugün öğle saatlerinde Diyarbakır'a geldi. Yaklaşık bir haftadır birçok yerinde uygulama noktalarının oluşturulduğu ve son iki gün içerisinde 42 terör şüphelisinin gözaltına alındığı kentte, sabah saatlerinden itibaren güvenlik tedbirleri arttırıldı. 5 bin 600 polisin görev yaptığı Diyarbakır'a, takviye olarak 2 bin 600 polisin daha gönderildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı ve Başbakanın içerisinde bulunacağı konvoyun geçiş güzergahlarına 10'ar metre ara ile 2'şer polis yerleştirildi. Yine güzergahın yanı sıra kentin birçok noktasına da zırhlı araçlar ile polis ekipleri konuşlandırıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı valilik önüne çıkan birçok yol ise trafiğe kapatılırken, bazı yüksek binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'ndan kalkan helikopterler ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın akşam saatlerinde...