30 / 04 / 2024

diyarbakır asfalt çalışmaları

diyarbakır asfalt çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır'a 180 bin ton asfalt!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayından bu yana yürütülen asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarında 180 bin ton asfalt kullandı. Belediye, asfaltlama çalışmalarının 1,5 ay daha süreceğini açıkladı.

Diyarbakır'da kırsal mahalle yolları asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı çalışma programı doğrultusunda, Yenişehir’in kırsal mahalle yollarında işin yüzde 80’ini, Kayapınar’ın kırsal mahalle yollarında işin yüzde 50’isini tamamladı.

Diyarbakır'a 155 milyon lira yatırım!

Bu yıl yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına 155 milyon lira ayıran Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı’na asfalt serdi.

Diyarbakır'da asfalt çalışmaları Bağlar'da devam edecek!

Asfalt sezonunun açıldığı 30 Nisan'dan bu yana kentin ana arterlerine 140 bin ton asfatt seren, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına Bağlar'da devam edecek.

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 92'si tamam!

Diyarbakır'da çalışmaları tam gaz devam eden stadyumum yüzde 92'si tamamlandı. 33 bin seyirci kapasiteli olacak stat aynı zamanda engelli dostu da olacak.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

diyarbakır asfalt çalışmaları Haberi

diyarbakır asfalt çalışmaları


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, mayıs ayında başladığı sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Kayapınar ilçesi Nazım Hikmet Caddesi'nde yürütülen çalışmanın bitmesiyle sıcak asfalt sezonu bu yıl tamamlanacak ve ekipler, bahar aylarına kadar kış çalışmalarını sürdürecek.


Gidiş geliş toplam 3 kilometre olan Nazım Hikmet Caddesi'nde 1,5 kilometrelik şeritte asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, kalan 1,5 kilometrelik şeridi bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Olumsuz hava şartlarından dolayı yavaş süren çalışmalar gece de devam ediyor. Şu ana kadar 4 bin ton sıcak asfalt kullanan asfalt ekipleri, kötü hava şartlarına rağmen çalışmaları bu hafta içinde tamamlamayı hedefliyor.



Diyarbakır Büyükşehir...